Gästbok

De 25 senaste inläggen  Skriv ett inlägg


Skrivet av: Wiker Inlagt: 2005-03-28 kl 12:38
Det är klart jag håller på. Har försökt lagt av flera gånger men det går inte. Verkar ha ett tvångsmässigt behov av att spöa Kumlalöpare. Såg förresten att det var en till att spöa nu.
Vilka får jag krossa i Örebro på lördag?

Skrivet av: SvenP Inlagt: 2005-03-27 kl 23:23
Träningshelg!
Ville bara kolla om det kan finnas något intresse att vi försöker ordna en liten träningshelg här i vår, förslagsvis vid min lilla sommarstuga nere i Godegård, Norra Östergötland. Ca 6 mil från Kumla.
Min tanke var att samlas Lördag morgon-förmiddag och hinna med förslagsvis 2 pass denna dag samt sova över till Söndag och avsluta med ännu ett pass innan hemresa.
Det är ju tjockt med tävlingar nu i April, enda chansen då vore väl helgen innan Stadsloppet 16-17 April. Kolliderar med JDM samt VDM. Annars kanske helgen 14-15 Maj, alltså helgen innan Göteborgsvarvet.
Hör gärna av er om det finns intresse eller ej och när det skulle passa. Sven P.

Skrivet av: Putte Inlagt: 2005-03-26 kl 20:43
Så sant, så sant bäste Herr Coach! Men inget negativt i detta, en liten dålig formulering måhända.
Hoppas på att kunna få en liten indikation om formen och hur kroppen har tagit emot vinterträningen, på måndag. Det ska bli kul att äntligen få dra igång säsongen igen med för hoppningar på topp 15 på SM-terrängen och pers på milen. Skulle va fint att suga hem det på Kumla Stadslopp!!!
Glad Påsk på Er alla!

Skrivet av: Mikael Inlagt: 2005-03-26 kl 10:43
Utsätts för! Vad menar du Putte? Utsätts klingar negativt och låter nästan som genomlider.Och för det andra så har du ju rena semesterträningen som bara ger lite gaser. Vänta bara till den riktiga syraträningen inleds vilken kräver en bärbar mulltoa. Skall dra ut på en klassisk runda nu. 17,4 km i Dalslands vackra natur. Kraftigt kuperat från 4km-13km. Vaden håller! Markus Flyning har gjort ett bra jobb med min gamla kropp.

Träna på allihop! Lycka till på Måndag Putte! Håll ut Brånn!

Glad påsk!

Skrivet av: Putte Inlagt: 2005-03-24 kl 20:29
Vilken ledighet? En annan måste knega för jämnan nu när man har lägenhet! Och hård träning är något som jag alltid utsätts för...

Skrivet av: DanielB Inlagt: 2005-03-24 kl 20:26
Tjena på er alla och en glad posk
Jag är tyvär inte helt bra i foten än. Jag kör inte för fullt med träningen än. Jag tror inte jag springer startmilen. Jag testar hur det känns att tävla lite i en liten terräng trävling på 6 km här i Karlstad nu på måndag.

Skrivet av: Mathias Lidson Inlagt: 2005-03-24 kl 08:48
Glad Påsk alla löpare!

Träna hårt nu i ledigheten...

/Lidson

Skrivet av: Putte Inlagt: 2005-03-23 kl 21:41
Så du håller på fortfarande Wiker!!?? Och det är nog inte bara Lidson som du får se uppför längre, träna på nu så ses vi på startlinjen! :o)

Skrivet av: mathias lidson Inlagt: 2005-03-22 kl 17:13
kom igen bara...upp till dans!

Skrivet av: Wiker Inlagt: 2005-03-21 kl 19:31
Nu får du sluta slöa Mathias! Om du inte rycker upp dig ska du få spö.
Är det en 81-åring ni har köpt in?

Skrivet av: Putte Inlagt: 2005-03-14 kl 23:49
Nu ar traningslagret inne pa sina sista timmar, en flamtande laga syns fortfarande och den varme den sprider kommer vi att suga upp for att ta med oss hem och tina upp det som finns kvar av den svenska vintern!
Intervallerna idag gick riktigt bra och ett harligare sett att fa lamna Estadio del Muncipal far man leta efter. Vi har kort ett kortpass i eftermiddags ocksa, detta lite lattare for att mjuka kroppen lite och njuta av varmen. Imorgonbitti slanger vi benen over sangkanten kl. 08.00 och luffsar ut pa "the final run" for att verkligen krama ut det sista ur denna underbara, magnifika, exotiska, roliga, harmoniska, varmande veckan.
Vi ser framemot att ses i hallen pa onsdag!
Krya pa dig Asa, ta till vara pa vilan istallet for att stressa pa tillfrisknadet!

Skrivet av: Åsa H Inlagt: 2005-03-14 kl 09:36
Kul att ni tränar bra där nere.
Själv känns det tungt, jag ligger hemma i feber och förkylning. Känner mig så matt i kroppen så jag tror aldrig jag kommer orka springa igen. // Åsa

Skrivet av: Mathias Lidson Inlagt: 2005-03-13 kl 22:31
Låter härligt med sol, kör hårt men tänk er för!

Alltid kul med nya stjärnskott, vem kan d va?

Själv har jag inte alls hunnit med träningen den senaste tiden då jag bytt jobb. Nu kommer träning prioriteras ett bra tag framöver vilket innebär att min säsongsdebut dröjer ett tag...möjligen till stadsloppet!!!

Ha det bra, kanske ses i hallen på ons?

/Mathias

Skrivet av: Putte Inlagt: 2005-03-13 kl 22:22
Gladjande nyheter for oss har nere, mycket possitivt med ny talanger i klubben!!! Riktigt nyfiken blir vi och spekulationerna ar nu i fullgang!!! Valkommen till klubben foresten 81:an!
Idag var vi uppe med tuppen, 09.30, och korde ett langpass langs strandprommenaden. Mycket harligt och framat dagen tiddade aven var vann solen fram!
Pa eftermiddagen korde vi ett kortare pass med mycket backe. Vi kom upp pa toppen av det "berg" vi bor i foten av och hade en "breathtaking" utsikt over hela Playa de las Amerikas!!!
Imorgon har vi en buffé av intervaller 5x5x200m som vi kommer att kora pa Stadio del Muncipal. Beloningen far vi pa kvallen da det vankas oxfilé pa Dona Juana!!!
Ma val, Ni lopare i kylan!!

Skrivet av: Sven Pettersson Inlagt: 2005-03-13 kl 21:50
Tjena Putte och Kallio.

Ni verkar trivas i värmen. Härligt.
Kanonroligt att ni bröt av tristessen här hemma i kalla Sverige med träning i kortbrallor och linne.
Ser fram emot tävlingssäsongen med Startmilen som första mål.
Ni blir grymma.
Under tiden ni varit borta har ny löpare anslutit till klubben.
Född 1981. Intressant va? Namnet kommer senare.

Skrivet av: Elin Inlagt: 2005-03-13 kl 11:59
kolla din mail min älskade!
saknar dig och vi ses snart!
puss o kram från ditt troll

Skrivet av: Putte Inlagt: 2005-03-12 kl 21:33
"Vi ar pa gang, vi ar laddade, vi ar tanda." Sa sjunger Gubben Ledin och det gor ocksa vi nu mera!!! En ny hit har pa Teneriffe infor sommaren!
Vi var ute och sag oss omkring lite igar, besokte bland annat det biologiskt och geologiskt fullandade naturomradet kring vulkanen Teide. Riktigt maktigt.
Pa kvallen var det dags att ater snora pa sig skorna, vi drog ut pa liten egen exkursion, vi letade reda pa den mycket fina arena Estadio Muncipal.
Utan att veta ordet av stod vi ater vid dess portarna iformiddags for att plocka hem lite intervaller, 400m. Det gick hyfsat, kandes att man var lite matt sen forkylningen.
Efter lite arbetande pa brannan var det sa ater dags. Jag drog ut pa en harlig, ja faktiskt en helt njutbar 40min runda, sprang pa strandprommenden, ut pa klipper och langs skummet fran Atlantens vittoppade vargor!
Imorgon ar det langpass, sen lite softnig pa SANDSTRANDEN och ett lattare pass pa kvallen! Lev livet dar hemma, for det gor vi har!!!

Skrivet av: Putte Inlagt: 2005-03-10 kl 19:47
Olah!
Kraftan och hummern har!!! Nu ar det faktiskt sa att det inte finns prickar over a a och o, sa jag stavar sa bra jag kan i alla fall. Celsius halsar oss varje morgon med en temp pa, ca 17 till 20 grader, mycket angenam temepratur att ata frukost i utte pa var balkong. Det har varit skralt med traning sen vi satte ner vara fotter pa denna fantastika paradis o, fram tills idag... for nu har vi tagit vara forsta stapplande steg efter forkylning och skjukdom. Det blev ett kort pass men med lite fart, vi lade dar till en liten dessert kompott av sit-ups, armhavningar och ryggresningar! borjar li biffiga nu :o)
solen skiner och dess stralar malar oss bruna. Jag har en blygsam, men kontrolerad branna, medans Kallio har fatt smeknamnet langosta av lokal befolkningen, en spanska palor och ni far det oversatt till svenska!!!
Tiden rinner ivag och det ar dags for kvallsmat, tai-buffét. sitter aldrig fel!
Varma halsningar kraftan och hummren!

Skrivet av: Åsa H Inlagt: 2005-03-07 kl 19:54
Jag är just hemkommen från en tur runt Kumlas sköna cykelbanor. Jag fick uppleva en vacker solnedgång och luften kändes varm och skön i fartvinden. +4 och vindstilla, inte var dag man har sådana förhållanden. Det känndes som vår i luften. Snart kanske jag kan skippa vintertightsen.

Med andra ord så försöker jag hitta allt det positiva i att "slippa" springa runt och svettas i kortbyxor i solskenet på nån strand.

-Putte o Kallio, försök härda ut! Snart är ni hemma igen till ett underbart Närke. När det känns som tråkigast där nere i värmen så tänk på att snart är det dags för Startmilen, och kanske, kanske kan man springa utan vantar o mössa!
Ha det bra!

Skrivet av: Putte Inlagt: 2005-03-07 kl 19:05
Jag tror nog att jag är lite närvös och desträ inför räsan men jag er ju dy... va heter de nu öhh, jag kan inte stava så bra. Men hade! Önska oss lycka till!

Skrivet av: Putte Inlagt: 2005-03-07 kl 18:42
Hallå alla Kumlingar, nu är det nedräkning för Kallio och mig för om 12h och 35min kvar tills det suger till sådär härligt när planet sticker iväg med nosen upp mot det blå. Vi kommer att få uppleva soluppgången från luften vilket brukar kunna upplevas tämligen vakert å romatiskt!!! För snart är vi på väg, bill och bull, två otroligt löpsugna, med stora förväntningar på den kanariska potatisen, den välsmakande oxfilén på Dona Juana, Kroons favvoställe!?, och de helt underbara lååånga varama sandstränerna där det kommer att pumpas armhävningar och sit-ups utan dess like.
Om ni är sugna på att följa oss hur det går under veckan kommer ni kunna läsa en sammanfattning från dagarna, om vi nu kan hitta en burk att skriva ifrån.

Skrivet av: Sven Pettersson Inlagt: 2005-03-06 kl 23:25
Tack, alla ni som tittade på TV och tänkte på oss som kämpade i spåret. Helt rätt, Putte, mycket bra förutsättningar idag. Minusgrader, lite vind, fina spår som höll hela vägen.
Tyvärr var det ju bara vi gamla gubbar och vasaloppsrävar som ställde upp i år. Kanske det kan bli lite mer elitbetonat framöver, skulle vara roligt.
För min egen del är jag är jag trots allt rätt så nöjd, 47 minuter bättre än förra året. 7,13,51, trots allt en någorlunda skaplig motionstid.

Skrivet av: Mathias Lidson Inlagt: 2005-03-06 kl 21:04
Stort grattis alla vasaloppsåkare!

Imponerande prestationer.

Man blir sugen på comeback när man ser på tv...


/Mathias

Skrivet av: Putte Inlagt: 2005-03-06 kl 20:18
Grattis till er alla som åkte Vasaloppet, och alla andra lopp under veckan, till bra prestationer! Hoppas att ni hade en trevlig resa, bättre väder kunde ni väl inte haft idag i alla fall?!!!

Skrivet av: Sven Pettersson Inlagt: 2005-03-01 kl 18:42
Hej och Hå.
Då var första loppet avklarat här uppe i Dalarna.
Halvvasan idag, 45 kilometer. Start i Oxberg och sedan en sväng
uppåt Evertsberg, inte ända fram och sedan Vasaloppsspåret från vägundergången så vi fick känna på Lundbäcksbackarna upp mot Oxberg och målgång i Mora. Kallt så det förslog.
På vägen ner mot Oxberg från Sälen i morse var termometern nere på ansenliga 26 grader. Dock inte så kallt vid starten kl 9,00.
18 grader då och sedan underbart solsken under resan.
2,59,20 blev tiden. Helt OK för tycker jag för en gammal halvtränad motionär. På söndag är det dubbla distansen.
Hoppas på samma solsken och lika fina spår.


Sida  1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  16  17  18  19  20  21  22  23  24  25  26  27  28  29  30  31  32  33  34  35  36  37  38  39  40  41  42  43  44  45  46  47  48  49  50  51  52  53  54  55  56  57  58  59  60  61  62  63  64  65  66  67  68  69  70  71  72  73  74  75  76  77  78  79  80  81  82  83  84  85