Gästbok

De 25 senaste inläggen  Skriv ett inlägg


Skrivet av: Anita Olars Inlagt: 2007-09-28 kl 12:13
Lycka till alla som ska springa i helgen. Krya på dig Svante!

Skrivet av: Svante Inlagt: 2007-09-28 kl 11:59
Hej löpare!
Ville bara meddela att det är ytterst tveksamt om undertecknad ställer sig på starlinjen imorgon. Har lyckats med konststycket att greppa en förkylning dagen till ära. Bra tajming..... Känns riktigt surt med tanke på all den träning man lagt ner.
Jag vill också passa på att önska alla lycka till på vägen från Koltorp till Grönsta. Kör hårt!

/Svant

Skrivet av: Lidson Inlagt: 2007-09-25 kl 21:06
Lycka till alla Lidingöloppslöpare!

Kör så det ryker...

Skrivet av: PatrikP Inlagt: 2007-09-24 kl 17:10
Jag får tacka för en trevlig dag i Nora Lasse, för utan ditt deltagande hade de ju inte blivit någon picnic :o) Bra jobbat också och grattis till ipod'en. Du får hålla hårt i den så inte sönerna kommer å "lånar" den...

Imorgon Tisdag kommer det att dammas av en 2000ing kl 17.30 vid GIH. Ev blir det lite annat smått och gott också beroende på känslan i kropparna. Hoppas på att få se några er klubbkompisar där. Ladda på nu inför helgen!

Skrivet av: Stefan O Inlagt: 2007-09-24 kl 16:11
Grymt bra Lasse, rutinerat att inte ge upp då det känns tungt utan kämpa vidare. Roligt höra att klubbens andra Lasse också är igång. Inte många dagar kvar nu till lidingö, mest lite finslipning och hålla igång benen igång tills dess. Har känningar att det kommer gå bra för Kumla iår.


Skrivet av: LasseH Inlagt: 2007-09-24 kl 14:51
Bra gjort Lasse att forsätta kämpa fast benen inte vill vara med. Det är lätt att ge upp när man börjar titta på klockan och ser att km-tiderna börja bli långa. Tänk på det ni som skall springa Lidingö i helgen. Strunta i klockan och spring på känsla istället.
Lasse E: Själv har joggat lätt i 2 veckor. Så det dröjer ett tag innan vi kan dra igång med våra långpass

Lycka till på Lidingö!!!!!!!

Skrivet av: SvenP Inlagt: 2007-09-23 kl 20:26
Härligt Kämpat Lasse i motvinden och de tuffa backarna runt Norasjön. Och Grattis till utlottningsvinsten. Du är fantastisk Lasse som har denna motivation och levererar fina resultat i varje lopp du ställer upp i.
Ensam fick du kämpa igår och försvara Kumlas färger som du dock gjorde med den äran.

Nu ser vi fram mot Lidingö till nästa helg och önskar alla springare där LYCKA TILL!!!!!!

Skrivet av: Lasse E Inlagt: 2007-09-23 kl 18:40
Först ett stort tack till Patrik Persson med flickvän och familj samt Erik och Lena-Marie, som ivrigt hejade på under ett tufft Norasjön runt. Även ett antal Startsupportrar bidrog till att göra loppet lättare. Lena-Marie och Eric tog även hand om mina personliga vätskeflaskor, som jag placerat ut vid varje vätskekontroll. Förberedelserna var kanske inte de bästa. En veckas Medelhavskryssning. Visserligen tränade vi en hel del under resan. Eric och jag avverkade 40 varv på löparbanan på däck. Det blev ca. 10 km. Löpbandet besöktes även flitigt. Efter ett par dagar hemma i Kumla var det dags för en konferens i Uppsala. Lördag morgon lämnade jag Uppsala för att resa de 20 milen till Nora. Ett par timmar före start nådde jag Nora, bytte om och började värma upp för att mjuka upp de stela benen efter lång bilkörning. Så var det dags för starten. De första 500 metrarna kändes bra, men sen kom tröttheten. Första långa backen fick mig att fundera på vad jag gett mig in på. På mycket sega ben nådde jag ändå toppen för att mötas av glada hejarop. Döm av min förvåning, om det berodde på hejaropen eller på att det börjat luta lite utför, men krafterna började komma tillbaka. Jag upptäckte att jag vid nästa uppförsbacke började jag ta in på löpare som sprungit om mig. När vi sedan kom till den tuffa backen på andra sidan sjön passerade jag flera löpare, vilket gav mig mer kraft. Jag böjade känna mig piggare och piggare ju längre loppet led trotts den mycket kraftiga och besvärande motvinden. När sedan kilometertiderna på de sista fem kilometrarna började närma sig 4 minutersstrecket och jag passerade ytterligare några löpare, kändes det som jag svävade fram. I mål kom jag på lätta ben. Visserligen var inte tiden årets bästa, men med de förberedelserna och den tuffa motvinden är jag ändå nöjd. Efter en snabb dusch var det bara att sätta sig i bilen och åka de 20 milen tillbaka till Uppsala för fortsatt konferns. Som tur var hade jag som jag nämnde tidigare Lena-Marie och Eric kvar för att närvara vi prisutdelningen. Lagom framme vid Uppsala ringer telefonen och Lena-Marie meddelar attt jag vunnit första pris vid utlottningen. En iPod nano till ett värde av 1400 kr. Så visst var det värt att kämpa sig igenom 21097,5 m denna dag.

Skrivet av: Daniel B Inlagt: 2007-09-21 kl 19:21
Bidde tyvär inga 400ingar idag då ja kände lite i knät efter att värmt upp då ja stretchade. Tror inte det är någon fara men vill inte chansa. Kände samma sak när ja stetcha igår. Lycka till ni som springer i nora

Skrivet av: PatrikP Inlagt: 2007-09-21 kl 19:17
Du kommer att bli grym mr. Brånn! Du har ruskig fokus nu och tror att du har ett riktigt bra lopp på gång.
Lycka till imorgon Lasse i Norasjön Runt! Vi kommer ta en picknic efter banan å heja på, så vi hoppas på bra väder och att du ser fräsch ut när du passerar :o)

Skrivet av: Daniel B Inlagt: 2007-09-21 kl 13:31
Hoppas att du blir frisk snart Putte så du inte missar Lidingö.
Själv hoppas ja kunna toppa formen till liding på unigefär samma sätt som till St-erik och ändå lite bättre. Körde 13 km + ytterligare 6 km snabbdistans i spåret i går och lite lugnare sista ytterligare 6 km. Var riktigt lerigt då det regna hela tiden och rätt ordentligt också. Idag ska ja köra 15 ggr 400 och sen blir det lite lättare sista veckan.

Skrivet av: PatrikP Inlagt: 2007-09-21 kl 11:21
Hur gick passet i Marka igår grabbar? Strongt med 6varav! Dras med förkylningen fortfarande, men känns som att jag snart kan ut å jogga lite igen :o)

Skrivet av: Stefan O Inlagt: 2007-09-19 kl 21:31
Sista långpasset innan lidingöloppet imorgon Torsdag:
Plats: Markaspåret
Tid: 16:00

Häng gärna med ju fler desto roligare även om du bara tänkt spirnga ett varv. Samling vid början av spåret...


Skrivet av: Daniel B Inlagt: 2007-09-17 kl 12:59
Ja kör nog relativt hårt i veckan nu även om det blit lite mer fart och lite mindre långt än förra veckan. Körde 3 pass som var över 2 mil förra veckan även om ja inte körde något rikigt långt blev det rätt mycket sammanlagt. Nu blir det lite mer intervaller och något till snabbdistans i veckan och 15*400 i spåret på fredag är det tänkt. Lycka till ni andra också i uppladdningen inför "årets höjdpunkt" om knappt 2 veckor. Men man kanske inte ska ha för mycket förhoppningar.

Skrivet av: Stefan O Inlagt: 2007-09-17 kl 10:22
Verkar vara dåligt med resultatlistor från gårdagens lopp. Då min klocka är inne på lagning så har jag ingen koll alls vad min sluttid blev, men kanske finns någon annan där ute som hittat resultatlistor?

Blir ett sista långpass i markaspåret i veckan inför Lindingö, tid och dag kommer att komma upp för alla intresserade. Även om man inte vill hänga på alla 6 varv så kan man alltid hänga på något varv då det är mycket roligare om man är fler.

Skrivet av: SvenP Inlagt: 2007-09-16 kl 22:26
Säkert ett klokt beslut, Patrik.
Bättre att missa Pålsboda och vara fräsch på Lidingö.

Skrivet av: PatrikP Inlagt: 2007-09-16 kl 21:59
Lite krasslig idag så jag valde att inte ställa upp. Men jag har haft ett sånt bra år, utan skador och sjukdomar så jag är tacksam för det och det går inte att vara bitter då. Det här är övergående, ska testa lätt imorgon och sen är jag snart igång igen hoppas jag!

Skrivet av: SvenP Inlagt: 2007-09-16 kl 19:09
Starkt jobbat grabbar. Nu ser vi fram mot Lidingö.
Jag saknade dig Putte i resultatlistan.

Skrivet av: PatrikP Inlagt: 2007-09-16 kl 16:09
30:e Tarstaborgsrundan gick av stapeln idag förmiddag i ett ganska så bra löparväder. Pga. skogs arbeten var banan något omdragen sedan tidigare år och blivit något längre.
Många av löparna var ense om att detta var en tävling som får gälla som en av de jobbigaste. Inte minst Pålsbodas svar på Abborrbacken upp emot passering 5km tärde på löparnas krafter.
Tävlingen vanns av Andreas Karlsson från Ärla. Klubbens löpare kom in som 2:a Jakob Olars 3:a Stefan Olars och 7:de man var Claes Runheim, som dock innehade 4:de placeringen under större delen av loppet men kunde inte svara när tempot trissades upp ytterligare in mot mål. Jag hoppas att jag inte glömt någon av de våra!
Bra jobbat grabbar! Nu är det bara att se fram emot Lidingöloppet!

Skrivet av: Curth Modin Inlagt: 2007-09-15 kl 15:48
Jag undrar var alla medlemmar är på arbetsdagarna i dag var vi 5 st det finns mycket att göra hoppas ni dyker upp nästa gång den 6-oktober

Curth

Skrivet av: rasmus Inlagt: 2007-09-14 kl 20:11
Hej jag undrar hur det iår kommer att bli med parken?? kommer det finnas plats i backen för den??

Skrivet av: Isac Å Inlagt: 2007-09-12 kl 16:52
Bra jobbat på Bellman!!! Härligt!

Skrivet av: PatrikP Inlagt: 2007-09-09 kl 22:36
Bra förslag Stefan! Härligt med bra väder så ni fick de mysigt i Marka också!

Fjället var helt fantastiskt trots att de inte visade sig från sin bästa sida. Milspårets backar i Karslund kändes för dagen väldigt små efter lutningarna man tagit sig uppför i veckan :o)

På tisadag är det dags för intervaller (stege) igen med terränginslag, 17.30 från GIH.

Skrivet av: Stefan O Inlagt: 2007-09-09 kl 13:16
Jag hoppas du hade det fint uppe i fjällen Putte, nu när du kommit hem blir det hårdkörning inför Lidingö ;)

Jag och brorsan smygstartade idag med 6 varv runt markaspåret vilket gick helt okej med tanke på att man hade en tävling i benen sedan igår och markaspåret är inte direkt helt slätt...

Bra sprunget alla kumlalöpare igår, visst det väder som bjuds på idag hade man inte klagat på att haft igår men tyckte ändå vi höll stämningen bra igår trots regnet som forsade ner. Det är bara träna vidare, torka kläderna så återkommer vi nästa år ännu mer taggade och bättre spring i benen så kanske vi kan ge stockholmarna en riktig match och sänka tiden från iår. Vi får införskaffa ett kumla-parasol eller något utifall vädret inte är på topp...

Skrivet av: PatrikP Inlagt: 2007-09-09 kl 12:22
Lite kylslagen och ny nerkommen från fjället gläds och värms man över att få rapport om att klubbenslöpare håller kumlafärgerna högt! Helt fantastikst att komma femma av 1400lag!!! Stort GRATTIS till er allihopa!


Sida  1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  16  17  18  19  20  21  22  23  24  25  26  27  28  29  30  31  32  33  34  35  36  37  38  39  40  41  42  43  44  45  46  47  48  49  50  51  52  53  54  55  56  57  58  59  60  61  62  63  64  65  66  67  68  69  70  71  72  73  74  75  76  77  78  79  80  81  82  83  84  85