Gästbok

De 25 senaste inläggen  Skriv ett inlägg


Skrivet av: . Inlagt: 2007-10-20 kl 11:12
Lycka till alla som ska springa i Karlslund imorgon.

Skrivet av: Åsa Inlagt: 2007-10-19 kl 14:09
Putte> fick du IG på orienteringen??????
Fy!

Skrivet av: Marita Skogum Inlagt: 2007-10-19 kl 10:48
Måste med stor sorg härmed meddela att en av Kumla SF:s medlemmar, trots mycket god löpförmåga, misslyckats i ett mycket viktigt orienteringslopp.
Kan rekommendera samträning med Åsa Höög inför kommande orienteringsuppdrag.
mvh Förbundskapten ;)

Skrivet av: LasseH Inlagt: 2007-10-17 kl 11:49
Bra då kör vi igång på torsdag 25/10.

Skrivet av: Lasse E Inlagt: 2007-10-16 kl 17:46
18.00 torsdag 26 oktober.

Jag kommer

Skrivet av: SvenP Inlagt: 2007-10-16 kl 07:03
Bra initiativ, Lassarna.
Jag röstar positivt på detta och kommer och fixar fikat efter träningen.

Skrivet av: LasseH Inlagt: 2007-10-15 kl 21:11
Ska vi köra igång på torsdag i nästa vecka?
Ett varv runt stan borde jag kunna ta mig runt.

Skrivet av: LasseE Inlagt: 2007-10-15 kl 20:48
Hej!

När kommer vi igång med torsdagsträningen från Kumlasjön?
Känner att det kanske vore dags snart.

Skrivet av: PatrikP Inlagt: 2007-10-12 kl 23:33
Härlig inställning Åsa! Du kommer bli grym till nästa år, kanske dags och göra en ny fin prestation och ta tillbaka terräng SM guldet?

Jag kommer inte till start imorgon på långa DM. Har inte tagit ett löpsteg sen Lindingöloppet, två veckors vila har det blivit med två styrke pass denna veckan. Men de blir fint att smyga igång igen nästa vecka. Nya år, nya mål!

Lycka till allihopa imorgon, jag är övertygad om att ni som springer kommer återfinnas högt upp i resultatlistorna!

Skrivet av: Åsa H Inlagt: 2007-10-12 kl 21:38
Jag vill bara önska lycka till på DM till Er som springer i helgen.
kör hårt!

Själv har jag inte kunnat träna så mycket den senaste tiden. Först ont i sittbenet och baksidan lår och nu sista veckan en stukad fot. Men snart hoppas jag kunna dra igång träningen ordentligt igen.
// Åsa H

Skrivet av: Daneil B Inlagt: 2007-10-11 kl 21:27
Ja jag fundera nästan på att köpa den där bilden när ja försöker spurta men ja hade tyvär ingen chans. Det sura är att ja var 18 sekunder före samma person i på Borejoggen i juni så ja tror han kände igen mig när han kom och sporta om mig.

Skrivet av: Jakob Inlagt: 2007-10-11 kl 20:10
Ja de var en fin bild på brorsan må jag säga även om jag inte heller ser särskilt fräsch ut på mina bilder heller ;)

Men jag tycker ändå inte att denna bilden slår Bråns spurtbilder (om ni inte sett dem så är de värt en titt).

Skrivet av: AsaH Inlagt: 2007-10-08 kl 20:44
Nu kan alla se den fantastiska bilden ;-)

Skrivet av: Stefan O Inlagt: 2007-10-08 kl 20:38
Hehe den bilden hade inte ens jag sett men klart med 3 mil i terräng i benen så ska man vara trött så jag är glad att jag inte såg värre ut än jag gjorde :)

Skrivet av: chrille Inlagt: 2007-10-08 kl 17:38
kanske årets skönaste bild: www.langdistans.se/stefan.jpg tror aldrig jag sett Stefan så trött haha hur skön som helst borde få en plats på hemsidan!

Skrivet av: Lasse E Inlagt: 2007-10-06 kl 13:52
Ett stort grattis till alla som kämpade sig runt på Lidingön. Själv har jag befunnit mig på varmare breddgrader, Magrigialos Kreta, på en kurs kombinerad med ett träningsläger. Det blev löpning under sex dagar, eller mornar passar nog bättre. Klev upp 05.20 varje morgon under en vecka, för att köra ett pass. Terrängen kan beskrivas som något kuperad typ Kvarntorp. Passen låg mellan 10 km och 20 km, samt ett intevallpass i backe. 20 km passet blev söndag morgon. Klev upp 05.20, stoppade i mig en banan och gav mig ut i mörkret. Hade planerat att ta mig upp till en bergsby. Dit var det 7 km. Som tur var var det mörkt, vilket gjorde att man inte såg lutningen. Stigningen på dessa 7 km var nämligen 350 m. Det var som att springa kvarntorpsbacken i 7 km, men skam den som ger sig. När jag böjade se belysningen från byn fick jag nya krafter. 38 min och 12 sekunder tog det att nå bergsbyn Pefki. Här böjade det att gå nerför och det kändes härligt. Jag hade bestänt mig för att springa till nästa by, som låg 5 km bort. Ett par km flöt det på utför, tills jag kom till en kurva och vägen vände uppåt. Det visade sig att byn Stefano låg uppe på en höjd, så det var bara att bita i igen. Väl framme i Stefano hade det börjat ljusna. Nu bar det i alla fall utför på slingriga serpentinvägar. Här kom belöningen, den underbara utsikten över över ett blått Medelhav. Det var en fantastisk känsla att löpa de 8 kilometrarna ner mot havet. Det kändes som man svävade på moln. 1 timme 32 min och 7 sekunder senare var jag åter framme vid hotellet. Eftersom söndagen var en ledig dag tillbringade jag åtestående delan på stranden i 34 gradig värme.
Efter det här blir det full satsning inför nästa säsong.

Skrivet av: SvenP Inlagt: 2007-10-05 kl 19:36
Långa DM.
Men, hur är det ställt löpare. Endast 2 anmälda, och det är bröderna Olars. Med andra ord, inget lag som vi vunnit senaste åren. Jag väntar tills imorgon, lördag att anmäla. Så slå mig en signal för att bli anmäld.

Skrivet av: Jakob Inlagt: 2007-10-02 kl 12:52
Stort grattis till dig Elin för ett väl genomfört lopp! Du har ju gått fram enormt och frågan är vad som väntar efter detta, kanske får vi se dig springa 30 km nästa år ;)

Synd att man inte kunde vara där och stötta dig längst de 10 km för att ge tillbaks en bråkdel av de stöd du gett mig och de övriga på alla andra tävlingar.

Igår var jag och Stefan och hjälpte Eric att flytta upp till Brickebacken så nu är vi 3 stycken kumlingar här uppe och en nedanför backen.

Skrivet av: Daniel B Inlagt: 2007-10-02 kl 09:35
Klubben brukar ha gemensamma distanpass för alla nivåer på torsdagskvällar kl 18 med sammling vid klubblokalen vid Kumlasjön.
Då är alla välkommna dock vet ja inte om det kommit igång ordentligt efter sommaren. Är det inte någon där går det att ta kontakt med t.ex. Lasse Eskelinen eller Lasse Höög som är ett par av dem som brukar vara med.

Skrivet av: göran asplund Inlagt: 2007-10-02 kl 02:28

Hej, undrar om det är några motionärer i er förening som är ute och rullar lagg ? När, Var.


Hör av er om tid o plats. Mvh Göran

Skrivet av: Elin T Inlagt: 2007-10-01 kl 09:08
Grattis alla Kumlingar för ett väl genomfört Lidingölopp i lördags! Trots duggfylld luft på förmiddagen satte Tommy P personligt rekord och nya rekord sattes även på 3-milen, grattis till Er! Mycket imponerande att genomföra loppet då himlen öppnade sig för er o lät ett rejält skyfall komma. Det är riktigt kul att stå vid sidan av och pusha er, jag blir stolt då det kommer ett ansikte som känns igen.

Själv gjorde jag debut i större sammanhang på söndagen, Lidingö Tjejlopp. Fick tiden 1:10:53. Jag är mycket stolt, har på 5mån gått från att inte orka jogga 1km till att klara av en mil på Lidingö. Det var roligt, jag hade lite bättre tur med vädret än er andra, strålande solsken. Hann även njuta lite av den vackra naturen.
Tack för stort stöd från fam Persson utefter banan!


Skrivet av: SvenP Inlagt: 2007-10-01 kl 07:42
Ny klubbmedlem.
Kan meddela att Ray och Claire Ward fick en pojke i tordags kväll. Skall troligen heta Lawrence och vikten var 3,17 kg.
Mailadressen till Ray är rkmward@hotmail.co.uk om någon skulle vilja maila och gratulera.


Skrivet av: Stefan O Inlagt: 2007-09-30 kl 17:22
Måste också sluta upp med tidigare skrivare och tacka för den förtklassiga servicen dels före start men också under själva loppet och efter. Du är en klippa Sven och alla andra som stod längts banan och hejade fram en ska ha ett stort tack.

Jag kanske inte är så nöjd med mitt lopp då de 6 sista kilometrarna mest handlade om att ta sig fram och man fick gå i de tunga backarna. Men om man ser till hur segt de gick på slutet och att vädret inte var kanske det bästa så är jag väldigt nöjd med tiden. Hade inte som mål att ta mig runt under 2h utan mest känna på banan och nu vet man hur tung banan är till nästkommande år då jag nog också ska ta mig under 2h.

I övrigt väldigt bra sprunget av alla kumlingar, är ju gott att alla tog sig runt och att ingen bröt. Vet inte hur vi slutade i lagtävlingen men nu har vi en tid att slå nästa år.

Skrivet av: Jakob Inlagt: 2007-09-30 kl 10:31
Putte är inte ensam om att bära på stelhet idag vill jag lova.. Även om det inte var några problem att ta sig ur sängen efter en god natts sömn så kändes de absolut att man gjort något speciellt igår..

Jag är nöjd med mitt lopp igår även om jag tror att jag kan lite bättre om jag har en riktigt bra dag.. men igår fanns det inte mer att ge utan jag tycker att jag disponerade loppet rätt bra och kan inte heller skylla på någon magont eller liknande som ni andra, utan de fanns helt enkelt inte mer att ge. Men målet var ju trotts allt att ta sig under de där magiska 2h första året som jag lyckades med, vilket innebar att farsan får lämna ifrån sig ännu ett familjerekord. Är ju tråkigt att sätta för bra tid första året också, för de kommer ju fler år får vi hoppas och då ska man ju ha något att slå också ;)

Vill passa på att tacka alla som stod på sidan och hejade på och extra stort tack till Sven för skjutsen till och från Lidingö och för den fina vätskelangningen.

Även om det kunde ha blivit lite bättre tid för flera av oss så kämpade samtliga av oss i mål (under silvertiden dessutom) vilket jag tycker är starkt om man ser till förgående år. De kommer fler tillfällen att visa vad man går för så det är bara ladda vidare.

Skrivet av: PatrikP Inlagt: 2007-09-30 kl 08:51
Då har man sovit och blivit stel i benen och trappen ner till frukostbordet kändes extra jobbig idag, men de var ändå med ett leende på läpparna. Jag är grymt nöjd att jag tog mig runt. Tiden, den hade ju självklart kunnat blivit bättre men då hade jag varit tvungen att tränat lite hårdare också, har inte grunden som krävs i år för sånt här slit.

Mycke bra jobbat alla Kumla löpare! Å grattis till familjerekordet Jacke, för ingen har väl gått under magiska 2 timmar tidigare?

Sven>> Som ALLTID första klassig service, STORT TACK! Å de jag skrek var, nu måste jag öka de kommer en Hälleforsare. Jag tror han heter Tommy Sundberg och vi skar mållinjen samma sekund efter hård körning sista kilometern. De sticker i ögonen när lokal konkurrenter kommer på slutet :o)


Sida  1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  16  17  18  19  20  21  22  23  24  25  26  27  28  29  30  31  32  33  34  35  36  37  38  39  40  41  42  43  44  45  46  47  48  49  50  51  52  53  54  55  56  57  58  59  60  61  62  63  64  65  66  67  68  69  70  71  72  73  74  75  76  77  78  79  80  81  82  83  84  85