Gästbok

De 25 senaste inläggen  Skriv ett inlägg


Skrivet av: Kallio Inlagt: 2005-07-26 kl 17:35
Skall precis byta om inför kvällens intervallpass men tittade in en snabbis och läste om äventyret på tandemcykeln, imponerande läsning!

Önskar dig ett stort Lycka till i Kalmar Daniel, håller tummarna!
Det samma för Er Åsa och Lasse, fast i halvmarathon SM.

Testar gärna formen inför vasastafetten på testloppet hos Dig Sven. Jobbar på dagen men hoppas komma loss i rimlig tid.

Träna på allesammans!

/KallioSkrivet av: Andreas Inlagt: 2005-07-26 kl 15:32
Tjena Brånn!

Välkommen hem till Sverige! Antar att du är starkare än nånsin nu, efter ditt utlandsläger! Jag kommer inte till GIH ikväll, men tänkte köra intervaller på Backavallen här i Katrineholm ikväll. Kom hit om du är sugen! /Andreas

Skrivet av: Daniel Brånn Inlagt: 2005-07-25 kl 22:14
Tjena alla nu är jag hemma i sverieg igen.
Är det någon mer som kör intervaller i morn på GIH?
18:00?

Skrivet av: Kroon Inlagt: 2005-07-25 kl 11:17
Till Sven: Javisst kommer jag på tisdagsträningen före Vasa! Jag åker ner till landet idag och är åter i öebro nästa måndag.
Jag tror att laget klarar sig alldeles utmärkt utan mig men visst hade det varit roligt att vara med och kolla. Får sikta på att ta en plats i laget till nästa år. Till Putte: Ingen linda behövs även om benen är lite slitna. Jag vilar idag men kan nog springa obehindrat imorgon. Igår var det svårt att ta sig ner för trapporna. Idag betydligt lättare!
Lycka till på SM Åsa!

Skrivet av: SvenP Inlagt: 2005-07-24 kl 23:07
Åsa, om du har möjlighet att läsa detta innan loppet på SM.
Enbart; LYCKA TILL, du har kapacitet att gå riktigt högt i resultatlistan. Vi, i klubben håller alla tummar för dig!!!!!!

Skrivet av: Sven P Inlagt: 2005-07-24 kl 23:04
Daniel, Armstrong, Persson. Lycka Till på den stora utmaningen till helgen i Kalmar. Jag tror jag förstår lite grann i alla fall vilken
enorm prestation du kommer att utföra med detta stora kraftprov.
Jag är helt övertygad att du kommer att klara denna tävling med
glans, säkert bättre än dina egna förväntningar. Vi är många som önskar dig all framgång och håller alla våra tummar på att det skall gå riktigt bra. LYCKA TILL!!!!!!!

Skrivet av: Sven P Inlagt: 2005-07-24 kl 22:53
Du är grym, Kroon. Jag är full av beundran av dina bedrifter på cykel och löpning i nattens mörker.
Tråkigt att du inte kan hänga med till Vasastafetten, det kommer att bli en fest med detta fantastiska löpargäng. Hoppas du kommer till träningskvällen på tisdagen i veckan före.

Skrivet av: Putte Inlagt: 2005-07-24 kl 21:22
"vilken hårding du har till tränare!" Precis så sa min polare, Magnus när han läste om den bedrift du har utfört Kroon, tillsammans med dina hjälpryttare. Och jag kan bara instämma, inte illa! hoppas bara att du inte får linda alltförmycket av träningsvärk och krämper nu efter allt!
Hade folks!

Skrivet av: Kroon Inlagt: 2005-07-24 kl 11:50
Hej på er alla löpare.
Jag kan nu äntligen meddela att Projekt: Vänern runt är avklarat.
Tidigare i sommar cyklade jag med sonen Petter (34 mil) ner till Dalsland och ställde cykeln där. I fredags kväll tog jag och Flyning kvällståget ner till Dals-Ed för att nattlöpa 30 km genom mörka skogar. Vi nådde målet vid 01.30 och efter några timmars sömn ( 3 timmar) började vi att cykla. Vi möttes av ihållande regn och köldfaktorn i kombination med fartvinden satte ner krafterna. Efter en souvlaki i Säffle satte vi kurs mot Karlstad. Motvinden var påtaglig men framåt eftermiddagen var det ändå ganska behagligt då regnet hade upphört. Väl inne på infartsleden till Karlstad uppenbarar sig en röd bil med ett känt ansikte på insidan. Daniel "Armstrong" Persson har iakttagit oss galningar och vi stannar för en pratstund. Flyning något sliten kastar ur sig frågan om Daniel inte vill ta hans plats på tandemcykeln och att han i sin tur kör bilen till Örebro. Armstrong hugger som en kobra. Han hade ändå tänkt köra ett kvällspass väl hemma i Örebro. Vi åker in till Karlstad för att låna ihop lite grejer hos en god vän. Väl ekiperade beger sig undertecknad ihop med DP Armstrong ut på de sista 110 km mot Örebro. Resan blir riktig rolig och fartfylld. Jag mattas dock vid Karlskoga men piggnar till igen efter att ha svept en Red Bull. När det vankas varm säng blir kroppen pigg och de sista 4 milen gick i en rasande fart. Dock blev vi stoppade av polisen med ca 2 mil kvar då vårt framljus hade slocknat. Men konstaplarna var oss behjälpliga då vi i polisbilens sken monterade nya batterier i lyktan. Från Vintrosa var det ren defilering och väl framme vid motionscentralen i Karlslund vaknade smärtsignalerna i kroppen till liv och påminde mig om att jag nu hade avverkat 30 km löpning och nästan 30 mil cykel under ett dygn med lite sömn.
Ett mycket varmt tack till Flyning och Daniel "Armstrong"Persson. DAP- Lycka till på Iron Man nästa helg! Du har fått ett fan!!!!

Skrivet av: lidson Inlagt: 2005-07-23 kl 18:01
hej alla løpare, ja och hannah ar på semester i danmark...hoppas alla tranar på så formen kommer till vasastafetten!!!

vi ses /mathias

Skrivet av: Putte Inlagt: 2005-07-21 kl 15:48
Tano>> jo de va fint att vi kunde köra tillsammans å bra gick de ju! De e aldrig fel att kunna pusha på varandra lite extra. De ser ju fint ut inför Vasan det här!

Skrivet av: Tano Inlagt: 2005-07-19 kl 22:58
Kallio å Putte >> Härligt intervallpass i Markaskogen idag!! En annan fick bra draghjälp av två urstarka oxar..

Skrivet av: Tano Inlagt: 2005-07-17 kl 23:27
Putte >> Nåja, vad är en intervallträning på GIH. Den kan ju vara fruktansvärd långtråkig och dötrist, tråkig och alldeles, alldeles....underbar!

Jag kommer absolut, blir skitkul att ses igen!

Skrivet av: Putte Inlagt: 2005-07-17 kl 22:49
Välkommen tillbaka Tano!
Imorgon har jag vila men på tisdag är det nån form av intervaller på programmet för mig och Kallio.
Hur är det för er andra? det kanske är dags för en gemensam träning på gih!?
Hade gott vänner!

Skrivet av: Tano Inlagt: 2005-07-17 kl 20:38
Tjenare!

Jag kom just innanför dörren i min lägenhet här nere i Örebro. Är ledig denna vecka oxå så jag ska vara här nere en vecka, skulle vara skoj att köra några löppass tillsammans igen.

Ses!

Skrivet av: kroon Inlagt: 2005-07-16 kl 23:43
kul att det verkar vara fart pa alla. Sjalv tranar jag varje dag pa mallis. Far se om det halle denna gang.

ha de bra

Skrivet av: Kallio Inlagt: 2005-07-16 kl 18:17
Hallå allesammans! Var ett tag sedan jag besökte sidan p.g.a. alldeles för mycket jobb. Men det var inspirerande att läsa gästboken.

Kul att det satsas hårt på Vasastafetten i år!
Stafettlaget ser ju kanonbra ut! Fina prestationer i Dunderdygnet av Tano, Landslaget för Lidson, hårdträning på sydligare breddgrader för Brånn, en ständigt hårdtränande triatlet, Höögar på topp, Putte i Kanonslag, och Ankan och Markus som alltid är att lita på. Tycker dock inte vi skall glöma bort övriga löpare som presterar fina resultat, Ni måste anmäla Ert intresse och träna på, på tävlingsdagen gäller det att alla i laget är friska och krya, ett bra stafettlag behöver duktiga reserver vilket är en minst lika viktig del i laget som "start tian".

Träna på i sommarhettan alla löpare. Nu skall jag ut på ett intervallpass.


Skrivet av: Daniel Inlagt: 2005-07-12 kl 10:18
Bra kampat i Dunderdygnet Tano
Nu har jag lite mindre an tva veckor kvar i Spanien. Ja har lite svart att halla snabba tider i vamen pa banan. Banan ar fint belagen med bergskedjan bredvid sig. Jag har unigefar 7 min latt jogg till banan. Den har 8 banor av samma typ mattbana som fanns pa Tenneriffa. Det ar en laktare pa ena langsidan och entredelen med gymm och omkladingsrum pa andra langsidan. I ovrigt ar det ratt sa kuperat men finns en del fina ratt platta partier att springa pa ocksa.

Ska bli riktigt kul med vasa stafetten knappt 2 veckor efter att jag kommer hem.

Skrivet av: Åsa H och Lasse H Inlagt: 2005-07-12 kl 09:59
Låter bra! Det blir ett kanonlag!
Vore perfekt att träffas veckan innan för ett testlopp eller träningspass så att vi kan kolla upp formen. Efter detta sätter vi ihop laget.
Vi kommer Lasse och Åsa

Träna på i värmen så att vi kan vara med och slås om topplaceringarna.

Skrivet av: Sven Pettersson Inlagt: 2005-07-11 kl 22:54
Vasastafetten.
Jodå, Vasalöpare behövs.
Följande löpare hoppas jag skall utgöra stommen i laget i år.
Mathias Lidson, Andreas Pettersson, Markus Pettersson, Lasse Höög, Åsa Höög, Patrik Persson, Kristoffer Kallio, Daniel Brånn, Björn Tano samt Daniel Persson. Hoppas ni har samma åsikt.
Dessutom skulle önskas någon reserv att medfölja ifall någon skulle bli sjuk. Denne någon får gärna kontakta mig om du har önskemål att följa med till stafetten.
Vi åker Fredag em 5 Augusti och bor över i Curths stuga samt ett par stugor till uppe i Tandådalen. Efter stafetten drar vi hem så lördag kväll är vi hemma igen.
Om önskemål finnes ordnar jag gärna testlopp ute i Nalavi i veckan innan stafetten med lite tilltugg och lagsammansättning så vi kommer väl förberedda.
Hör gärna av er med intresseanmälan.

Skrivet av: Tano Inlagt: 2005-07-11 kl 21:33
Sven P: Tack för de överflödiga superlativen, strålande resultat var det inte men däremot en strålande upplevelse. Rapport ska komma.

Har kollat med arbetet och fixat så att jag får en veckas ledighet. Tänker ta ledigt sista veckan på mitt jobb, och dra söderut igen då, så då hinns Vasastafetten med...Om löpare fortfarande behövs till stafetten?

Annars har bollarna åkt fram i sommarvärmen. Blev bordtennis utomhus ikväll å imorn kväll blir det till att lira fotboll, mmm...

Hoppas alla har det bra å tränar på bra, ses!

Skrivet av: SvenP Inlagt: 2005-07-10 kl 22:46
Strålande Tano!!!!!
Vilken prestation Tano, 9:e plats.
Jag hoppas du är nöjd. Vi i klubben gläds med dig.
Hur var det, vi förväntar oss en skrivelse som bara du kan och berätta för oss övriga om strapatserna i tävlingen.
Återigen, Stort GRATTIS Björn!!

Skrivet av: Lidson Inlagt: 2005-07-08 kl 09:39
Lycka till på dunderdygnet Björn!
Visa vart skåpet skall stå...

>>Daniel, visa vem som regerar på triathlontronen!!!


Skrivet av: SvenP Inlagt: 2005-07-08 kl 00:04
Tano, snart dags för det tuffa dygnet.
Jag är övertygad om att du är heltänd och laddad ända upp över hårfästet. Håller tummarna för dig och är helt övertygad att du kommer att överträffa alla dina egna förväntningar.
LYCKA TILL BJÖRN

Skrivet av: SvenP Inlagt: 2005-07-07 kl 23:51
Lycka Till Daniel i Nora.
Du kommer att krossa de övriga!!!!


Sida  1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  16  17  18  19  20  21  22  23  24  25  26  27  28  29  30  31  32  33  34  35  36  37  38  39  40  41  42  43  44  45  46  47  48  49  50  51  52  53  54  55  56  57  58  59  60  61  62  63  64  65  66  67  68  69  70  71  72  73  74  75  76  77  78  79  80  81  82  83  84  85