Gästbok

De 25 senaste inläggen  Skriv ett inlägg


Skrivet av: kroon Inlagt: 2006-08-24 kl 15:06
Bra initiativ Brånn! Vilka tider och vilken dag hade du tänkt dig? Följer gärna med om det passar.


Skrivet av: Lidson Inlagt: 2006-08-24 kl 12:26
låter underbart Brånn!
Jag hänger på

Skrivet av: Daniel B Inlagt: 2006-08-24 kl 11:02
Jobbar tyvär då så jag kör mitt långpass till jobbet idag istället och sen ca 6 km efter.

Jag och Putte snacka om att köra Lidingöloppsträning vid kvarntorp med ett långpass av 8-10 varv runt högen ett par hälger innan lidingö. Vore kul om fler hänger på och är med.

Skrivet av: Lidson Inlagt: 2006-08-23 kl 22:48
Långpass i Karlslund imorgon...
Lidson & Danny börjar passet kl 17, välkomna!

Skrivet av: SvenP Inlagt: 2006-08-21 kl 20:48
Grattis Jakob till segern på 5 km i Skymningsloppet i Torsdags.
Bra tid. 15,44. Brorsan Stefan trea och far vinnare i 50 årsklassen. Olars dominerade.

Skrivet av: KristofferK Inlagt: 2006-08-21 kl 18:22
Starkt kämpat i halvmaran gubbar! Och lycka till med träningen inför Lidingö!

/Kallio

Skrivet av: Olars Inlagt: 2006-08-21 kl 17:49
Vill bara passa på att säga grattis till er som tog er runt på halvmaran nere i Örebro och speciellt dig Mathias som sprang in som etta. Själv laddar jag för fullt här uppe i BYN till främst St:erikssloppet. Ska först ner och precis som Lasse springa Östansjöloppet och stripastafetten så jag får lite fart i benen. Blir roligt att springa lidingeloppet i år med så många från klubben att hejja på. Lycka till med träningen allihop!

Syns snart!


Skrivet av: Andreas Inlagt: 2006-08-21 kl 13:40
Hej svejs!

Grattis till Era fina prestationer i helgen! Roligt att få läsa de små berättelserna om hur det är att springa en halvmara, nu när man själv inte får vara med längre...

Jag kan säga att mitt sug efter löpning igen ökar då man läser detta, och mitt hopp nu sätter jag till idrottskliniken i linköping vilken jag ska besöka nästa vecka för att se om de kan lösa mina problem med artros i foten. Hoppas det!

Lycka till på de närmsta tävlingarna och rikta nu in fokuset på Lidingö, så att Kumla får ta revansch för föregående år och visa vad de går för! Jag planerar att komma upp och stötta er med vätska under loppet!

/Andreas

Skrivet av: LasseH Inlagt: 2006-08-21 kl 08:29
Härligt att läsa om era kämpainsatser på Åstadsloppet.
Vilket psyke att fortsätta springa när mage och ben inte vill vara med!!!
Själv fortsätter jag att springa omkring och leta efter formen. Förhoppningsvis hittar jag den snart.
Springer Östansjöloppet och Stripastafetten, sen får vi se vad det blir framöver.

Skrivet av: SvenP Inlagt: 2006-08-20 kl 23:21
Härlig inställning löpare!!!!
Ni kommer att bli grymma på Lidingö i år. Jag är helt säker.
Tråkigt att inte kunna vara med och peppa samt stödja från sidan, men är i Kina på semester just då.

Skrivet av: Lidson Inlagt: 2006-08-20 kl 21:04
Grymt Brånn!

Imponerande fokus, detta kommer lyfta dig en nivå Daniel!

Träna på nu så ska vi visa dom andra på ön...

Skrivet av: Daniel B Inlagt: 2006-08-20 kl 20:54
Vill också ägna ett stort tack till Sven, Putte och Mackan för ett förstklassigt arbete ute längst banan. Det hjälpte värkligen.

Sen när ja kommer till att beskriva mitt eget lopp så kan man väl säga att det gick lite upp och ner både physiskt och psykiskt.

Fösta 3 kanske gick lite i snabbaste laget.Jag hade tänkt ligga i ryggen på Micke men krafterna tröt och jag var riktigt trött redan efter en sådär 6-7 km. När kvartbanan vek av hade jag nästan tankar på att lägga ner och springa tillbaka. Jag hade hela tiden dock Micke en bit framför och försökte kämpa hålla avstråndet till honom. Vid träbron unigefär vis 9 km sprang jag om Micke som tagit slut och sa att han fått håll. Milen passerades på ca 37:40 och nu var det bara att härda ut sista dryga halvan av loppet.
Vid ca 12 km såg ja Bertil Sundin ca 100 meter framför mig och då jag såg att avståndet krympte hela tiden så börjarde kroppen också kännas lite piggare. När jag väl kom ifatt Beril så sprang jag med han en liten bit och kände mig återigen lite piggare så jag jag försökte kämpa mig närmare de som var närmast framför och som sprungit om mig när jag hade min svacka vid ca 6 km. När sedan Putte gav mig vatten coh peppa mig lite med drygt 2 km kvar kunde jag öka lite extra och tog mig ikapp och om den första och la mig i ryggen på den andra. När det var drygt 1 km kvar börja jag bli riktigt trött igen och ficki släppa han jag jag liggat irygg på och när vi börja närma oss busshållplatsen vid universitetet tog bena tvärslut men jag forsätte att ge allt för att hålla han bakom mig. Tvärslut som ja var missade ja att man skulle springa in på banan och jag fortsatte mot mål utanför staketet och kom ihåg att ja sedan försökte hitta något ställe där man kunde komma in på banan och mot mål. Sen fick någon in mig och jag trodde ja eftersom jag hade målet snätt bakom mig så jag la mig för att pusta ut. Sen sa någon att ja behövde mellan målstolparna men jag tror tillslut de fick skriva i min tid manuellt vilket nog blev någon minut mer än vad jag hade. Lars Dageryd sa nämligen efteråt att han sätt att jag gått imål på 1:22:30 men i resultatlistan står det någom minut till men det spelar ju mindre roll.

Tack också till de funktionärer som hjäpte mig efter målgång.

Skrivet av: Daniel B Inlagt: 2006-08-20 kl 20:23
*Tomt*

Skrivet av: Lidson Inlagt: 2006-08-20 kl 18:06
Stort tack till serviceteamet! Kan inte bli bättre.

Nu blickar vi framåt...

Skrivet av: Kroon Inlagt: 2006-08-20 kl 17:37
Ett stort tack till alla drickalangare med Sven P i spetsen. Som vanligt när Sven är inblandad kan man räkna med förstklassig service. Loppet då? Fint lopp med möjligheter till både upplevelse och bra tider. Värmen gjorde nog att de flesta sprang och längtade efter svala höstlopp. Det gjorde jag! Hade en tuff dag med magproblem redan från start som sedan tilltog allt efter kilometrarna passerades. Jag fick till min stora besvikelse slå av på takten redan efter 7 km då magsmärtorna var som värst. Spydde vid 10 km men bestämde mig för att ändå ta mig igenom loppet för att få träning inför värre maror i höst. Kom i mål som en segrare coh var nöjd trots att mina höga mål inte hade infriats. Med en stunds eftertanke kom jag på mig själv med att vara mycket mer nöjd med denna mycket sämre tid än då man gjorde tider kring 1.11-1.12. När man sprang fort var man besviken över att man inte sprungit fortare. Nu var jag otroligt nöjd med att ha klarat mig igenom alla negativa tankar och mot alla odds lyckats fullfölja. Det positiva med att man inte kunde springa fort igår var ju också att man på relativt lätta ben kunde träna även idag. Det är ju kul att tävla men träningen är ju ändå det härligaste! En fråga! Hur är det med Daniel Brånn idag? En sådan kämpe! Att kunna ta ut sig så är imponerande!

Skrivet av: SvenP Inlagt: 2006-08-20 kl 09:51
Åstadsloppet.
I ett härligt väder för åskådarna men kanske något kvalmigt för löparna avgjordes det nya halvmaratonloppet Åstadsloppet under lördagseftermiddagen i Örebro. En trevlig och fin bana med största publikanslutningen vid slussen där publiken kunde se löparna 4 gånger. Alltså en centralpunkt för loppet. 2 rundor uppe på stan förbi slottet samt en runda mestadels på grus nedåt oset och förbi nya naturens hus ingick i loppet. Start och målplats var förlagt till Universitetet.
Ett antal Kumlalöpare ställde upp i loppet och gjorde fina prestationer. Bäst gick det för Mathias Lidson som tog täten redan från start och sedan sprang solo hela loppet. Mathias sprang väldigt fort i början av loppet och låg då på tider som skulle sluta med en tid runt 1,08 i mål men den tryckande värmen samt vetskapen om att allt jobb måste göras själv samt en stor ledning till tvåan gjorde att farten sjönk något mot slutet och segrartiden blev 1,12,23. En strålande tid under dessa förutsättningar. Vi Gratulerar Mathias till segern. På andra plats i loppet kom Johan Olsson från Kvarnsvedens FIK med tiden 1,15,00 och tre kom Jonny Johansson från Solvikingarna med tiden 1,16,41. Övriga Kumlalöpare då? Jo, alla kämpade på i värmen och gjorde
bra resultat. Löparna själva var som vanligt. Vissa nöjda och vissa mindre nöjda.
På trettonde plats kom Daniel Brånn med tiden 1,23,49.
15:e plats Mikael Kroon 1,24,39.
16:e Dan Bäck 1,25,00.
26:e Peter Ström 1,29,58.
42:a Thomas Söderkvist 1,34,14.
104:a Christer Brånn 1.49,53.
118:e Tommy Persson 1,52,47.

I kvartsmaratonloppet sprang Marcus Flyning in på en fin sjätteplats med tiden 41,15.
På 48:e plats kom Gunnar Sjöberg med tiden 52,46.

Bra kämpat alla Kumlalöpare i den tryckande värmen!!!

Skrivet av: SvenP Inlagt: 2006-08-18 kl 22:37
LYCKA TILL i Åstadsloppet alla Kumlalöpare!!!!!

Den som vill ha egen vätska och langning uppmanas ta med flaskor med eget innehåll samt märkta flaskor så skall Putte, undertecknad samt Lidsons lillebror Mackan försöka fixa ett antal egna kontroller. Vi cyklar banan före och kollar var någostans vi kan langa. Vi kommer upp till start vid halv fyra snåret så vi kan få era flaskor.
Helt säker på att ni alla kommer att göra storlopp i denna halvmara med många Kumlalöpare högt upp i resultatlistan.
Som sagt. LYCKA TILL:

Skrivet av: Inlagt: 2006-08-17 kl 21:59
Hej alla löpare och alla skojare!
Själv är jag precis tillbaka efter ett kortare träningsläger med Musse i Sydafrika och formen känns äntligen helt ok. Skönt att vara lätt i benen! Provsprang Åstadsloppet idag och rullade enkelt in på 1.07 med mycket sparat. Avslutade med 10*400 på i snitt 62 sek! Imorgon kör jag 10*1000 m för att ytterligare vässa formen. Hoppas kunna lägga avslappnade tusingar på sub 2.45. Vill ju inte dra på mig syra nu.........

/Svante

Skrivet av: Putte Inlagt: 2006-08-16 kl 16:18
REEEEEESPEKT Danny!!!
Läskig kille de där, men tränar man målintriktat kommer ju framgångarna som ett brev på posten!
Fint med en stor vinklyvare framför på Lidingö kan man hänga i suget!!!
Ni är ju flera stycken som toppar formen lagom till sen sommaren, de e kul och inspirerande!

Hade gött!

Skrivet av: Daniel P Inlagt: 2006-08-16 kl 14:49
Hej löpare!
Nu har toppformen infunnit sig!!! Efter att ha vilat upp mig efter Kalmar så bara fanns den där!
Vad sägs om 33 minuter blankt på 2 varv på Markaskogens 5:a? eller 6x1000 med alla under 3.00.
Siktar på 1.45 på Lidingö!

Skrivet av: Kroon Inlagt: 2006-08-16 kl 11:52
Brånn! Om du vill ha draghjälp på lördag får du lägga dig i rygg! Körde ett finputsande pass igår med en 2000-ing på 6.34. Kändes ok! Det blir halvmaran i helgen därefter Norasjön, Lidingö sedan slutmålet Frankfurt i oktober! Känns kul att vara tillbaka. Får se om formen kommer till helgen. Putte du kan bistå mig med en specialdryck vid ca 15 km! Jag fixar en flaska!


Skrivet av: Putte Inlagt: 2006-08-15 kl 22:03
Ja kommer inte att springa på lördag men kommer gärna bistå er andra i klubben med vätskelangning om så önskas ut med banan. Så hör av er, ni som vill ha lite vätska på lördag, glöm bara inte att fylla flaskan!
Lycka till!

Skrivet av: Daniel B Inlagt: 2006-08-15 kl 16:49
Jag kör på rätt bra med en del distans inför St-Eriksloppet och Lidingöloppet. Sprang 55 min i går bland annat lite av halvmarabanan vid rynningeviken. Idag sprang ja 15 slingan vid Karlslund. Ska bli kul att spring halvmara i Örebro till hälgen även fast ja inte satsar på någon toppning till det loppet.

Skrivet av: Lidson Inlagt: 2006-08-15 kl 10:51
Hallå runners!

Hoppas allt är bra, och att Ni laddar för halvmaran på lördag.
När det gäller Lidingöloppet är det väl dags för revansch från Kumlas sida?
Som läget ser ut kommer vi till start i lagtävlingen.
Men Lasse Höög vi behöver dig i laget!

Kan vi få höra lite status på löparna tack...

Skrivet av: Johan Brodin Inlagt: 2006-08-11 kl 12:16
Hej

Jag tänkte bara tipsa om en löpardagbok som jag lanserat på nätet som är helt gratis att använda.

Adressen till den är:
http://www.lopardagboken.se

Titta gärna in och registrera er och testa lite. Har ni synpunkter och/eller tips så tar jag gärna emot dem i min strävan att göra sajten bättre...

Mvh
Johan


Sida  1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  16  17  18  19  20  21  22  23  24  25  26  27  28  29  30  31  32  33  34  35  36  37  38  39  40  41  42  43  44  45  46  47  48  49  50  51  52  53  54  55  56  57  58  59  60  61  62  63  64  65  66  67  68  69  70  71  72  73  74  75  76  77  78  79  80  81  82  83  84  85