Gästbok

De 25 senaste inläggen  Skriv ett inlägg


Skrivet av: Lidson Inlagt: 2006-08-29 kl 08:44
Lycka till Ni som idag representerar kumla i Stripa stafetten!!!

Visa vilka som bestämmer...

/Mathias

Skrivet av: Putte Inlagt: 2006-08-27 kl 22:47
Tja på er alla!!!
Tyvärr kunde ja inte komma ut i motorpskogarna och heja på då min bror planerat sitt bröllop just till denna dag!!! Är det inte illa så sej ;) De va en riktig höjader!
Men nu vill ja ju veta hur gick de för alla som va ute i skogen å kuta? Lasse å Jacob var väl de föranmälda? blev de fler å åter igen hur gick de?
Ska binga nu, imorgon börjar de hårda livet som student!!!
Ciao!

Skrivet av: Daniel B Inlagt: 2006-08-25 kl 23:29
Ja hälgen innan Lidingö tycker ja också känns sent.
Nästa hälg springer ja i stockholm men jag är gärna med hälgen den 9e. Hoppas vi blir dett gäng.

Skrivet av: Lidson Inlagt: 2006-08-25 kl 20:52
Gokväll Brånn & andra löpare!

Jag skulle gärna köra ett rejält pass i Kvarntorp nästa lördag (2/9).
En del kanske kör Norasjön, vi kanske kan vi köra vid flera tillfällen? Ev 9/9 el 10/9?
Helgen innan lidingö känns lite sent.
Då är det mer eller mindre färdigtränat

/Mathias

Skrivet av: Daniel B Inlagt: 2006-08-25 kl 17:32
Micke>> Ja om vi nu ska köra en hälg då Dan önska det så får det nog bli hälgen innan lidingö då vissa springer Nora ytterligare en hälg innan annar kanske det får bli en varda. Eller va tycker du?

Skrivet av: Putte Inlagt: 2006-08-25 kl 16:45
Götters å läsa om järn viljan hos hjältarna i åstadloppet å att vätskan var till nytta!
Vill tacka för draghjälpen igår i karlslund, blev dock så trött att när ja kom hem satte mig i ducshen en lång stund sen la mig för att vila lite innan middagen, men somnade som ett litet barn, vaknade pigg utvilad å hungrig lagom till frukost!

Skrivet av: Putte Inlagt: 2006-08-25 kl 16:45
Götters å läsa om järn viljan hos hjältarna i åstadloppet å att vätskan var till nytta!
Vill tacka för draghjälpen igår i karlslund, blev dock så trött att när ja kom hem satte mig i ducshen en lång stund sen la mig för att vila lite innan middagen, men somnade som ett litet barn, vaknade pigg utvilad å hungrig lagom till frukost!

Skrivet av: Daniel B Inlagt: 2006-08-25 kl 11:32
*Tomt*

Skrivet av: Svante Inlagt: 2006-08-24 kl 16:22
Här är en till som hakar om det funkar med planeringen! Skulle i och för sig gärna ha kört redan ikväll med Lidson och Danny i Karlslund, men tyvärr sätter en ömmande häl stopp. Hoppas att foten snart är hundra igen eftersom vilodagar är något av det värsta som finns......

/svant

Skrivet av: kroon Inlagt: 2006-08-24 kl 15:06
Bra initiativ Brånn! Vilka tider och vilken dag hade du tänkt dig? Följer gärna med om det passar.


Skrivet av: Lidson Inlagt: 2006-08-24 kl 12:26
låter underbart Brånn!
Jag hänger på

Skrivet av: Daniel B Inlagt: 2006-08-24 kl 11:02
Jobbar tyvär då så jag kör mitt långpass till jobbet idag istället och sen ca 6 km efter.

Jag och Putte snacka om att köra Lidingöloppsträning vid kvarntorp med ett långpass av 8-10 varv runt högen ett par hälger innan lidingö. Vore kul om fler hänger på och är med.

Skrivet av: Lidson Inlagt: 2006-08-23 kl 22:48
Långpass i Karlslund imorgon...
Lidson & Danny börjar passet kl 17, välkomna!

Skrivet av: SvenP Inlagt: 2006-08-21 kl 20:48
Grattis Jakob till segern på 5 km i Skymningsloppet i Torsdags.
Bra tid. 15,44. Brorsan Stefan trea och far vinnare i 50 årsklassen. Olars dominerade.

Skrivet av: KristofferK Inlagt: 2006-08-21 kl 18:22
Starkt kämpat i halvmaran gubbar! Och lycka till med träningen inför Lidingö!

/Kallio

Skrivet av: Olars Inlagt: 2006-08-21 kl 17:49
Vill bara passa på att säga grattis till er som tog er runt på halvmaran nere i Örebro och speciellt dig Mathias som sprang in som etta. Själv laddar jag för fullt här uppe i BYN till främst St:erikssloppet. Ska först ner och precis som Lasse springa Östansjöloppet och stripastafetten så jag får lite fart i benen. Blir roligt att springa lidingeloppet i år med så många från klubben att hejja på. Lycka till med träningen allihop!

Syns snart!


Skrivet av: Andreas Inlagt: 2006-08-21 kl 13:40
Hej svejs!

Grattis till Era fina prestationer i helgen! Roligt att få läsa de små berättelserna om hur det är att springa en halvmara, nu när man själv inte får vara med längre...

Jag kan säga att mitt sug efter löpning igen ökar då man läser detta, och mitt hopp nu sätter jag till idrottskliniken i linköping vilken jag ska besöka nästa vecka för att se om de kan lösa mina problem med artros i foten. Hoppas det!

Lycka till på de närmsta tävlingarna och rikta nu in fokuset på Lidingö, så att Kumla får ta revansch för föregående år och visa vad de går för! Jag planerar att komma upp och stötta er med vätska under loppet!

/Andreas

Skrivet av: LasseH Inlagt: 2006-08-21 kl 08:29
Härligt att läsa om era kämpainsatser på Åstadsloppet.
Vilket psyke att fortsätta springa när mage och ben inte vill vara med!!!
Själv fortsätter jag att springa omkring och leta efter formen. Förhoppningsvis hittar jag den snart.
Springer Östansjöloppet och Stripastafetten, sen får vi se vad det blir framöver.

Skrivet av: SvenP Inlagt: 2006-08-20 kl 23:21
Härlig inställning löpare!!!!
Ni kommer att bli grymma på Lidingö i år. Jag är helt säker.
Tråkigt att inte kunna vara med och peppa samt stödja från sidan, men är i Kina på semester just då.

Skrivet av: Lidson Inlagt: 2006-08-20 kl 21:04
Grymt Brånn!

Imponerande fokus, detta kommer lyfta dig en nivå Daniel!

Träna på nu så ska vi visa dom andra på ön...

Skrivet av: Daniel B Inlagt: 2006-08-20 kl 20:54
Vill också ägna ett stort tack till Sven, Putte och Mackan för ett förstklassigt arbete ute längst banan. Det hjälpte värkligen.

Sen när ja kommer till att beskriva mitt eget lopp så kan man väl säga att det gick lite upp och ner både physiskt och psykiskt.

Fösta 3 kanske gick lite i snabbaste laget.Jag hade tänkt ligga i ryggen på Micke men krafterna tröt och jag var riktigt trött redan efter en sådär 6-7 km. När kvartbanan vek av hade jag nästan tankar på att lägga ner och springa tillbaka. Jag hade hela tiden dock Micke en bit framför och försökte kämpa hålla avstråndet till honom. Vid träbron unigefär vis 9 km sprang jag om Micke som tagit slut och sa att han fått håll. Milen passerades på ca 37:40 och nu var det bara att härda ut sista dryga halvan av loppet.
Vid ca 12 km såg ja Bertil Sundin ca 100 meter framför mig och då jag såg att avståndet krympte hela tiden så börjarde kroppen också kännas lite piggare. När jag väl kom ifatt Beril så sprang jag med han en liten bit och kände mig återigen lite piggare så jag jag försökte kämpa mig närmare de som var närmast framför och som sprungit om mig när jag hade min svacka vid ca 6 km. När sedan Putte gav mig vatten coh peppa mig lite med drygt 2 km kvar kunde jag öka lite extra och tog mig ikapp och om den första och la mig i ryggen på den andra. När det var drygt 1 km kvar börja jag bli riktigt trött igen och ficki släppa han jag jag liggat irygg på och när vi börja närma oss busshållplatsen vid universitetet tog bena tvärslut men jag forsätte att ge allt för att hålla han bakom mig. Tvärslut som ja var missade ja att man skulle springa in på banan och jag fortsatte mot mål utanför staketet och kom ihåg att ja sedan försökte hitta något ställe där man kunde komma in på banan och mot mål. Sen fick någon in mig och jag trodde ja eftersom jag hade målet snätt bakom mig så jag la mig för att pusta ut. Sen sa någon att ja behövde mellan målstolparna men jag tror tillslut de fick skriva i min tid manuellt vilket nog blev någon minut mer än vad jag hade. Lars Dageryd sa nämligen efteråt att han sätt att jag gått imål på 1:22:30 men i resultatlistan står det någom minut till men det spelar ju mindre roll.

Tack också till de funktionärer som hjäpte mig efter målgång.

Skrivet av: Daniel B Inlagt: 2006-08-20 kl 20:23
*Tomt*

Skrivet av: Lidson Inlagt: 2006-08-20 kl 18:06
Stort tack till serviceteamet! Kan inte bli bättre.

Nu blickar vi framåt...

Skrivet av: Kroon Inlagt: 2006-08-20 kl 17:37
Ett stort tack till alla drickalangare med Sven P i spetsen. Som vanligt när Sven är inblandad kan man räkna med förstklassig service. Loppet då? Fint lopp med möjligheter till både upplevelse och bra tider. Värmen gjorde nog att de flesta sprang och längtade efter svala höstlopp. Det gjorde jag! Hade en tuff dag med magproblem redan från start som sedan tilltog allt efter kilometrarna passerades. Jag fick till min stora besvikelse slå av på takten redan efter 7 km då magsmärtorna var som värst. Spydde vid 10 km men bestämde mig för att ändå ta mig igenom loppet för att få träning inför värre maror i höst. Kom i mål som en segrare coh var nöjd trots att mina höga mål inte hade infriats. Med en stunds eftertanke kom jag på mig själv med att vara mycket mer nöjd med denna mycket sämre tid än då man gjorde tider kring 1.11-1.12. När man sprang fort var man besviken över att man inte sprungit fortare. Nu var jag otroligt nöjd med att ha klarat mig igenom alla negativa tankar och mot alla odds lyckats fullfölja. Det positiva med att man inte kunde springa fort igår var ju också att man på relativt lätta ben kunde träna även idag. Det är ju kul att tävla men träningen är ju ändå det härligaste! En fråga! Hur är det med Daniel Brånn idag? En sådan kämpe! Att kunna ta ut sig så är imponerande!

Skrivet av: SvenP Inlagt: 2006-08-20 kl 09:51
Åstadsloppet.
I ett härligt väder för åskådarna men kanske något kvalmigt för löparna avgjordes det nya halvmaratonloppet Åstadsloppet under lördagseftermiddagen i Örebro. En trevlig och fin bana med största publikanslutningen vid slussen där publiken kunde se löparna 4 gånger. Alltså en centralpunkt för loppet. 2 rundor uppe på stan förbi slottet samt en runda mestadels på grus nedåt oset och förbi nya naturens hus ingick i loppet. Start och målplats var förlagt till Universitetet.
Ett antal Kumlalöpare ställde upp i loppet och gjorde fina prestationer. Bäst gick det för Mathias Lidson som tog täten redan från start och sedan sprang solo hela loppet. Mathias sprang väldigt fort i början av loppet och låg då på tider som skulle sluta med en tid runt 1,08 i mål men den tryckande värmen samt vetskapen om att allt jobb måste göras själv samt en stor ledning till tvåan gjorde att farten sjönk något mot slutet och segrartiden blev 1,12,23. En strålande tid under dessa förutsättningar. Vi Gratulerar Mathias till segern. På andra plats i loppet kom Johan Olsson från Kvarnsvedens FIK med tiden 1,15,00 och tre kom Jonny Johansson från Solvikingarna med tiden 1,16,41. Övriga Kumlalöpare då? Jo, alla kämpade på i värmen och gjorde
bra resultat. Löparna själva var som vanligt. Vissa nöjda och vissa mindre nöjda.
På trettonde plats kom Daniel Brånn med tiden 1,23,49.
15:e plats Mikael Kroon 1,24,39.
16:e Dan Bäck 1,25,00.
26:e Peter Ström 1,29,58.
42:a Thomas Söderkvist 1,34,14.
104:a Christer Brånn 1.49,53.
118:e Tommy Persson 1,52,47.

I kvartsmaratonloppet sprang Marcus Flyning in på en fin sjätteplats med tiden 41,15.
På 48:e plats kom Gunnar Sjöberg med tiden 52,46.

Bra kämpat alla Kumlalöpare i den tryckande värmen!!!


Sida  1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  16  17  18  19  20  21  22  23  24  25  26  27  28  29  30  31  32  33  34  35  36  37  38  39  40  41  42  43  44  45  46  47  48  49  50  51  52  53  54  55  56  57  58  59  60  61  62  63  64  65  66  67  68  69  70  71  72  73  74  75  76  77  78  79  80  81  82  83  84  85