Gästbok

De 25 senaste inläggen  Skriv ett inlägg


Skrivet av: PatrikP Inlagt: 2007-07-28 kl 22:23
Synd att jag inte såg er tid tidigare, då hade jag kommit med kaffe å bullar å kollat på ;o) Körde mitt intervallpass innan jag började jobbet idag och ni andra sov...
Vill även passa på att säga grattis till DAP till din 17de placering idag i Kalmar! Hur var förutsättningarna? Och hur kändes tävlingen? Stort att ha en av Rikets bästa triatleter i klubben! Grattis DAP!

Skrivet av: Stefan O Inlagt: 2007-07-28 kl 15:02
Jag och brorsan kör kl 20:00 så om någon annan känner för korta intervaller så är det bara att dyka upp :)

Skrivet av: Stefan O Inlagt: 2007-07-27 kl 12:28
Kör kanske en sväng på GIH imorgon lite senare på eftermiddagen då jag och brorsan kommer ner. Blir kortare intervaller antingen 200 eller 400. Om fler är med så är det alltid trevligt. Återkommer med tid imorgon då jag mer vet hur dagen kommer se ut...

Skrivet av: PatrikP Inlagt: 2007-07-23 kl 21:19
17.30 imorgon kör jag intervaller på GIH i Örebro tillsammans med KFUM grabbarna. Är det fler som vill hänga på är ni hjärtligt välkomna!

Skrivet av: Daniel B Inlagt: 2007-07-22 kl 18:41
Det bästa terrängspåret enligt mig i alla fall är det som går runt kvarntorpshögen, det är ca 2,7 km långt. Sen finns det ett platt elljusspår i viaskogen på 2,5 km. Det finns också ett lite kortare elljusspår vid kumlasjön. I alla fall på hösten, vintern och våren brukar vi ha distanslöparkvällar med start från klubblokalen vid kumlasjön på torsdagar. Då är alla välkomna att följa med. För det oftast är det då en runda mästadels på cyckelbanor som vi springer.

Skrivet av: Nyinflyttad Inlagt: 2007-07-22 kl 16:17
Hej på er!

Är nyinflyttad i Kumla och tänkte höra lite med er var det finns bra rundor att springa? Både asfalt och terräng är intressant. (5 till 10 km varv)

Tacksam för svar!

Skrivet av: PatrikP Inlagt: 2007-07-21 kl 14:17
Det drar i mungiporna när man läser alla härliga inlägg här på hemsidan och att fokuseringen är stenhård! Själv kom jag hem från två veckors biker semester igår. En hel del träning blev det med två höjd punkter.
Victorialoppet på Öland där jag spände bågen men de inte höll hela vägen. 9km löpning 30.34min med mycket publik och tre kenyaner, där segraren, efter spurtuppgörelse, kom in på snabba 26.24min!
Det andra var ett distanspass sista kvällen från Kårehamn till Äleklint i fantastisk solnedgång! Så glöm inte att njuta när ni är ute! Om någon är intresserad av att köra ett snabbdistanspass imorgon eftermiddag/kväll 12km hör av er, 070-6454373.
LYCKA TILL DAP! Kör så de ryker!

Skrivet av: mikael Kroon Inlagt: 2007-07-19 kl 15:42
Hej!
Kul att höra att så många av Kumla-löparna är på gång!

Jag har en liten fråga: Finns det någon/några av er som är villig/villiga att ställa upp som "Pacerlöpare" på Å-stadsloppet den 18/8. Det innebär att man springer med en Väst med tiden 1.40 eller 1.50 eller 2 timmar tryckt på ryggen. Detta för att motionärer lätt skall hänga med i ett förutbestämt tempo. Är det någon som avstår från att tävla denna dag men vill ha ett distanspass i lugn fart så hör av er till mig. mikael_kroon@hotmail.com

Fortsatt bra träning önskar jag till er alla!

Skrivet av: SvenP Inlagt: 2007-07-18 kl 22:49
Härligt att läsa era ambitioner inför Vasastafetten. Precis hemkommen från en liten semestertripp med ett jättetrevligt besök i Edsbyn och Familjen Olars. Tack så mycket och roligt att få se er hembygd och få se arenan där Sveriges bästa gäng i bandy spelar sina hemmamatcher. Ja, det drar ihop sig till Vasastafett och min känsla när jag träffar er löpare är att Kumlas bästa tid tidigare kommer att ryka all världens väg trots tapp av Mathias sen förra året. Jakob, jag har förstått att Mathias tid på sjätte sträckan hänger verkligen löst. Daniel P. För det första, Lycka Till i Kalmar. Med din enorma fokusering och din enormt tuffa träning så kommer du att hamna riktigt högt upp i resultatlistan. Sedan är jag helt övertygad att du som vanligt kommer att göra ett topplopp på din sträcka. Putte och Brånn med flera. Jag har sett och ser hur er tuffa träning gett resultat. Kumla SF blir grymma i år på sträckan Sälen-Mora.
2 orienterare från OK Tisaren som springer löptävlingar för oss har aviserat att hänga med och även komma till testloppet för att visa sin klass. Dessa två är Isac Åkerberg samt Henrik Jansson. Löpare, första laget i Vasa måste vara en härlig morot att träna för. Testloppet den 2 Augusti tror jag också kommer att bli en höjdare. Jag ser fram mot Vasastafetten och är säker på att det kommer att bli en höjdpunkt när vi summerar år 2007.

Skrivet av: Daniel P Inlagt: 2007-07-18 kl 19:40
Hallå kumlingar! Det verkar vara bra fart på flera inför Vasan!!! Kikade på resultaten från Engelbrekt o det ser stabilt ut! Själv så försöker jag trappa ner lite m träning nu o hitta lite form inför nästa helg. Ser fram emot Vasastafetten om 1 månad, förhoppningsvis är kroppen i hyfsat skick då. Lev väl o blås inte bort! /DAP

Skrivet av: Stefan O Inlagt: 2007-07-18 kl 10:25
Slipar formen riktigt för att ha en fin topp till vasastafetten. Längesen jag körde dubbelpass men nu har jag börjat komma igång med det. Hänger inte riktigt med brorsan på intervallerna men försöker så gott det går och känns som jag blivit mycket bättre formmässigt än tidigare på säsongen så ska bli skoj se vad man går för i nuläget. Syns på testloppet!

Skrivet av: Jakob Inlagt: 2007-07-17 kl 22:50
Träningen går fint nu när man inte har några skador som spökar längre.. Fick fin främmande hit i Edsbyn idag, nämligen av Sven och Iréne som kom förbi på en fika hemma hos oss..

Nu ska jag fortsätta träna på hårt och imorrn är den sista dagen på jobbet för den här sommaren så sedan blir de lättare att öka träningen så man är i toppform inför vasastafetten..

Ska åka upp till storebrodern nästa vecka så då blir de nog fint tillfälle att träna hårt då de finns jättefina och många spår att springa längst där bara några hundra meter från deras lägenhet.

Ska bli skoj att komma ner och springa testloppet med er andra och se hur formen är hos er andra.. Kanske kör DM 10 000 m dagen innan så vi får se hur pigg man är, men jag kommer iaf dit och springer så gott jag kan.


Skrivet av: Andreas Inlagt: 2007-07-17 kl 22:49
>>Curth: I Norrköping går träningen inför vasastafetten bra! Jag ser fram emot stafetten och hoppas på att min förmåga och formkurva ska räcka för att kunna ta en plats i laget.

Hur går det för er andra, är det någon som har planerat in att köra nåt race innan testloppet och stafetten?

/Andreas

Skrivet av: Curth Inlagt: 2007-07-12 kl 14:33
Hur går det med träningen till Vasastafetten.

Skrivet av: Kallio Inlagt: 2007-07-08 kl 18:35
Tack Brånn! Känndes kul att springa, fast tusan vad trött jag var sista 2 km! Vill även tacka Er alla i laget samt lagledare Sven för bra support och träna på nu inför kommande tävlingar!

/Kallio

Skrivet av: Daniel B Inlagt: 2007-07-07 kl 22:05
Jäkligt bra jobbat alla och kul att du är tillbaka och fortfarande kan springa bra Kallio.

Skrivet av: PatrikP Inlagt: 2007-07-07 kl 08:25
Tackar tackar, Andreas! Det skall bli ruggit kul och visst går vi för seger, det finns bara en placering för oss ;o)
Har haft lite sömn problem i natt, är väl lite spänd/nervös/förväntasnfull. Men det är bra, då är jag riktigt laddad:o)
Jag tycker att vi har ett bra lag och att få springa med en levande löpar legend från Charleswood gör det hela inte sämre!
Nu kör vi grabbar och visar att Kumla SF, står sig högt på löpar himmelen!

Skrivet av: Andreas Inlagt: 2007-07-06 kl 10:14
Kör hårt och lycka till på stafetten grabbar!

Skrivet av: SvenP Inlagt: 2007-07-06 kl 09:02
Engelbrektsstafetten.
Äntligen, fullt lag. Av olika anledningar har det varit svårt att få ihop ett lag till Engelbrektsstafetten. Skador, förkylningar samt andra aktiviteter så här i semestertider.
Laget består av följande löpare som springer 5 km var och kanske också i denna ordning.
Jakob Olars, Patrik Persson, Stefan Olars, Eric Eskelinen samt spurtraketen Kristoffer Kallio. Dessa herrar kommer med all säkerhet att göra det surt för de övriga lagen. Ca 60 lag är anmälda.

Skrivet av: SvenP Inlagt: 2007-07-05 kl 06:55
Tråkigt Lasse att höra dina skadeproblem. Vi får hoppas att läkningen går fort så du snart är tillbaka. Roligt Jakob att höra dina positiva tankar och upplevelser.
Så ser vi fram mot stafetten på Lördag.
Tyvärr härjar förkylningar. Daniel Brånn och Dan Bäck är osäkert med just nu.
Dock, Jakob, Stefan, Putte och Erik är fit for fight och vi hoppas att någon av Daniel eller Dan kan vara med.
Claes, om du läser detta och skulle känna dig sugen att få springa en sträcka på 5 kilometer på Lördag i Norberg är du välkommen att slå mig en signal. 070-6719339. Sven P.
Återkommer med hur dags på Lördag vi behöver åka.

Skrivet av: LasseH Inlagt: 2007-07-04 kl 11:56
Kul att läsa att ni tränar på bra!
För egen del så krävs det nog några ton kiwi för att kom igång igen. Sparkade fotboll lite lätt med Kasper häromdagen då small det till bak i låret igen. Så nu ser det mörkt ut för min del inför Vasastafetten. Men som sagt jag kommer tillbaka......
Lycka till i helgen! Jag tror på seger.

Skrivet av: Jakob Inlagt: 2007-07-03 kl 21:11
Detta har inte varit min säsong heller med massa småskador hela tiden.. har dragits med en knäskada nu i 2-3 veckor. Har ändå kunnat ut och joggat lite men några snabba pass har de inte blivit mkt av på sistone.. Men denna veckan har skadan börjat släppa och jag har kunnat öka tempot på träningarna.. Idag körde jag 1000 metersintervaller med Micke här i Edsbyn och även fast än vi körde på riktigt fort så kändes de bra så formen verkar inte vara alltför usel iaf så ska bli intressant att se hur de går i helgen.. Mora kommer troligtvis ställa upp med ett riktigt bra lag efter vad jag hört av säkra källor, så vore fint att dänga dem nu så de får något att tänka på inför Vasastafetten senare :)

Tråkigt att höra att du Lasse blivit skadad igen, men hoppas att du snart blir av med denna skada och kan ut och springa.. Du kommer tillbaks, de vet jag..

Även härligt att se att ni andra verkar vara i storform.. kan bara instämma med vad min bror skrev att de ska bli skoj att träffa och tävla med er nu i helgen..

Träna bra tills dess så syns vi!

Skrivet av: PatrikP Inlagt: 2007-07-03 kl 20:36
Tid för 2000m testlopp på GIH imorgon onsdag är 17.00 för er som känner för att dra på er skorna och vecka lite löparbanegummi ;o) Ciao!

Skrivet av: PatrikP Inlagt: 2007-07-02 kl 23:52
Jag kommer att köra ett 2000m testlopp på GIH på onsadag! Alla som vill är varmt välkomna att deltaga på träningen. Jag återkommer med tid!

Skrivet av: Stefan O Inlagt: 2007-06-30 kl 23:17
Tråkigt att höra Lasse det är som du säger verkligen inte ditt år. Men det kommer fler år och du är stark så du kommer igen. Du får vila dig i form och äta rikligt med kiwi ;)

Ska bli skoj att springa stafett i helgen och träffa er alla. Ska putsa formen så att man är på topp. Långpass imorrn med brorsan i Edsbyn, någon som har vägarna förbi så får ni hänga på :)Sida  1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  16  17  18  19  20  21  22  23  24  25  26  27  28  29  30  31  32  33  34  35  36  37  38  39  40  41  42  43  44  45  46  47  48  49  50  51  52  53  54  55  56  57  58  59  60  61  62  63  64  65  66  67  68  69  70  71  72  73  74  75  76  77  78  79  80  81  82  83  84  85