Gästbok

De 25 senaste inläggen  Skriv ett inlägg


Skrivet av: PatrikP Inlagt: 2007-08-03 kl 18:47
Intervall träningen är flyttad till 16.15 imorgon lördag och förlagd till Hallsbergs fina löparbanor! Jag hoppas att vi blir ett gäng där imorgon. Stefan, Eric, Lucke (KFUM) och undertecknad kommer att finnas där för att slipa formen.

Tack för en trevlig tillställning igår mr. and mrs. Pettersson! Roligt att vi blev så många också, nytt rekord? Det känns riktigt taggat inför Vasan och det är alltid lika spännande att få presenterat sträckornas löpare.

Lycka till alla som tänker visa framfötterna i KK-joggen på tisdag!

Skrivet av: SvenP Inlagt: 2007-08-02 kl 23:01
Testloppet avklarat.
I ett strålande skönt löpväder avgjordes testloppet inför Vasastafetten på torsdagskvällen på vägarna runt Nalavi.
5 kilometer asfalt. Några stycken kom med DM 10000 meter i benen sedan onsdag kväll och Putte kom springande eftersom han hade distansträning också denna kväll. Gästlöpare från KFUM Örebro med tränare Kroon som pådrivare. Trevligt KFUM:are att ni ville komma och trivas med oss från Kumla SF.
Mer sådant.
Vann loppet gjorde Henrik Jansson, orienterare från OK Tisaren men tävlande i löpning för Kumla. Banne mig, jag tror du är starkare som löpare. Henriks tid på de fem kilometrarna blev 15,36. Tvåa blev Jakob Olars som även blev DM-mästare i går kväll på 10000 meter. Hans tid ikväll på halva distansen blev 15,47. Trea blev brorsan Stefan Olars på 16,32. Stora framsteg Stefan denna vår och sommar. Trevligt. Fyra kom Patrik Putte Persson som var silvermedaljör igår på DM och även sprang distans från Åbytorp till Nalavi och sedan sprang in på tiden 16,41. Verkligen strongt Putte. Du är motiverad som få. Femma kom Dan Bäck som även han sprang 10000 meter igår. Dan fick tiden 17,30. På sjätte plats bäste KFUM:are, Lukas Melander med tiden 17,45. Sjua Åsa Höög, även bästa dam med tiden 17,53.
16 stycken deltagare ställde upp på testloppet. Trevligt.

Skrivet av: Jakob Inlagt: 2007-08-02 kl 13:29
Mmm stort tack för stödet ni gav på de 25 varv man sprang runt i glanshammar igår kväll.. under 33 min får vänta tills någon annan dag när de inte blåser lika mycket.

Ser verkligen fram emot testloppet ikväll med grillning efter. Vi blir många som kommer tror jag så vi får hoppas att de blir skapligt grillväder :)

Skrivet av: PatrikP Inlagt: 2007-08-02 kl 07:12
Tack till alla för supporten igår på DMet. De gick ju bra igår för oss och gav verkligen lite extra krafter. Nu ser jag fram emot kvällens testlopp och ev. sammanställande av lagen. Hoppas på bra löparväder och mycket folk!

Skrivet av: PatrikP Inlagt: 2007-07-31 kl 09:35
Testloppet är ju helt klart en av årets höjdpunkter och borde uppnå cupstatus nästa år! ;o) Skulle lätt plocka hem titeln Åretstävling med den inramning som det har!

Kul att se att vi var väl representerade i Dalenrundan! Härligt med att se "nya" stjärnskottet Åberg och även Åsa med en comeback i resultat listorna! Ser även att du Åsa kommer att dyka upp mer frekvent på startlinjen hädanefter och attackera topp placeringarna!

Skrivet av: SvenP Inlagt: 2007-07-30 kl 21:10
Testlopp.

Ni glömmer väl inte testloppet på torsdag hemma hos undertecknad. Klockan 19,00 blir det start och sträckan är 5,0 km. Efter loppet grillbuffé med hamburgare och korv.
Ta med familjen.
Även icke medlemmar i Kumla är välkomna.
Mikael Kroon har meddelat att han kommer med några löpare från KFUM Örebro.
Bara roligt om det blir många deltagare.
Kanske snart platsar i cupen?
Hälsningar/ Sven P

Skrivet av: SvenP Inlagt: 2007-07-30 kl 21:03
JÄTTEGRATTIS Daniel!!!!!
Vilken slitvarg och kämpe du är.
Vi övriga har nog svårt att förstå vilken enorm prestation du och alla andra gör som genomför denna tävling.
OK, Daniel och alla andra, nu ser vi fram mot Vasastafetten.

Skrivet av: Daniel P Inlagt: 2007-07-30 kl 19:18
Hallå kumlingar! Är tillbax i Närke efter en liten utflykt t Kalmar i helgen. Får tacka för alla hälsningar som jag fått. Tävlingen gick helt ok. Sluttiden blev 4 min bättre jämfört m förra året men placeringen något sämre (9a). Är lite småsliten men kroppen känns ändå ganska ok förutom ett par stela vader o en trasig tånagel. Kommer ta det lite lugnt i veckan men sen trampar jag igång igen...Ses o hörs! Dap

Skrivet av: Daniel B Inlagt: 2007-07-29 kl 22:31
Starkt jobbat på SM DAP!
Nu känns det som ja börjar kunna köra för fullt igen efter en lång och jobbig förskylning. Ser fram emot att komma och springa DM på onsdag även om formen nog kommer bli bättre igen efter hand oh troligtvis inte på top än men till vasa då jäklar.

Skrivet av: PatrikP Inlagt: 2007-07-28 kl 22:23
Synd att jag inte såg er tid tidigare, då hade jag kommit med kaffe å bullar å kollat på ;o) Körde mitt intervallpass innan jag började jobbet idag och ni andra sov...
Vill även passa på att säga grattis till DAP till din 17de placering idag i Kalmar! Hur var förutsättningarna? Och hur kändes tävlingen? Stort att ha en av Rikets bästa triatleter i klubben! Grattis DAP!

Skrivet av: Stefan O Inlagt: 2007-07-28 kl 15:02
Jag och brorsan kör kl 20:00 så om någon annan känner för korta intervaller så är det bara att dyka upp :)

Skrivet av: Stefan O Inlagt: 2007-07-27 kl 12:28
Kör kanske en sväng på GIH imorgon lite senare på eftermiddagen då jag och brorsan kommer ner. Blir kortare intervaller antingen 200 eller 400. Om fler är med så är det alltid trevligt. Återkommer med tid imorgon då jag mer vet hur dagen kommer se ut...

Skrivet av: PatrikP Inlagt: 2007-07-23 kl 21:19
17.30 imorgon kör jag intervaller på GIH i Örebro tillsammans med KFUM grabbarna. Är det fler som vill hänga på är ni hjärtligt välkomna!

Skrivet av: Daniel B Inlagt: 2007-07-22 kl 18:41
Det bästa terrängspåret enligt mig i alla fall är det som går runt kvarntorpshögen, det är ca 2,7 km långt. Sen finns det ett platt elljusspår i viaskogen på 2,5 km. Det finns också ett lite kortare elljusspår vid kumlasjön. I alla fall på hösten, vintern och våren brukar vi ha distanslöparkvällar med start från klubblokalen vid kumlasjön på torsdagar. Då är alla välkomna att följa med. För det oftast är det då en runda mästadels på cyckelbanor som vi springer.

Skrivet av: Nyinflyttad Inlagt: 2007-07-22 kl 16:17
Hej på er!

Är nyinflyttad i Kumla och tänkte höra lite med er var det finns bra rundor att springa? Både asfalt och terräng är intressant. (5 till 10 km varv)

Tacksam för svar!

Skrivet av: PatrikP Inlagt: 2007-07-21 kl 14:17
Det drar i mungiporna när man läser alla härliga inlägg här på hemsidan och att fokuseringen är stenhård! Själv kom jag hem från två veckors biker semester igår. En hel del träning blev det med två höjd punkter.
Victorialoppet på Öland där jag spände bågen men de inte höll hela vägen. 9km löpning 30.34min med mycket publik och tre kenyaner, där segraren, efter spurtuppgörelse, kom in på snabba 26.24min!
Det andra var ett distanspass sista kvällen från Kårehamn till Äleklint i fantastisk solnedgång! Så glöm inte att njuta när ni är ute! Om någon är intresserad av att köra ett snabbdistanspass imorgon eftermiddag/kväll 12km hör av er, 070-6454373.
LYCKA TILL DAP! Kör så de ryker!

Skrivet av: mikael Kroon Inlagt: 2007-07-19 kl 15:42
Hej!
Kul att höra att så många av Kumla-löparna är på gång!

Jag har en liten fråga: Finns det någon/några av er som är villig/villiga att ställa upp som "Pacerlöpare" på Å-stadsloppet den 18/8. Det innebär att man springer med en Väst med tiden 1.40 eller 1.50 eller 2 timmar tryckt på ryggen. Detta för att motionärer lätt skall hänga med i ett förutbestämt tempo. Är det någon som avstår från att tävla denna dag men vill ha ett distanspass i lugn fart så hör av er till mig. mikael_kroon@hotmail.com

Fortsatt bra träning önskar jag till er alla!

Skrivet av: SvenP Inlagt: 2007-07-18 kl 22:49
Härligt att läsa era ambitioner inför Vasastafetten. Precis hemkommen från en liten semestertripp med ett jättetrevligt besök i Edsbyn och Familjen Olars. Tack så mycket och roligt att få se er hembygd och få se arenan där Sveriges bästa gäng i bandy spelar sina hemmamatcher. Ja, det drar ihop sig till Vasastafett och min känsla när jag träffar er löpare är att Kumlas bästa tid tidigare kommer att ryka all världens väg trots tapp av Mathias sen förra året. Jakob, jag har förstått att Mathias tid på sjätte sträckan hänger verkligen löst. Daniel P. För det första, Lycka Till i Kalmar. Med din enorma fokusering och din enormt tuffa träning så kommer du att hamna riktigt högt upp i resultatlistan. Sedan är jag helt övertygad att du som vanligt kommer att göra ett topplopp på din sträcka. Putte och Brånn med flera. Jag har sett och ser hur er tuffa träning gett resultat. Kumla SF blir grymma i år på sträckan Sälen-Mora.
2 orienterare från OK Tisaren som springer löptävlingar för oss har aviserat att hänga med och även komma till testloppet för att visa sin klass. Dessa två är Isac Åkerberg samt Henrik Jansson. Löpare, första laget i Vasa måste vara en härlig morot att träna för. Testloppet den 2 Augusti tror jag också kommer att bli en höjdare. Jag ser fram mot Vasastafetten och är säker på att det kommer att bli en höjdpunkt när vi summerar år 2007.

Skrivet av: Daniel P Inlagt: 2007-07-18 kl 19:40
Hallå kumlingar! Det verkar vara bra fart på flera inför Vasan!!! Kikade på resultaten från Engelbrekt o det ser stabilt ut! Själv så försöker jag trappa ner lite m träning nu o hitta lite form inför nästa helg. Ser fram emot Vasastafetten om 1 månad, förhoppningsvis är kroppen i hyfsat skick då. Lev väl o blås inte bort! /DAP

Skrivet av: Stefan O Inlagt: 2007-07-18 kl 10:25
Slipar formen riktigt för att ha en fin topp till vasastafetten. Längesen jag körde dubbelpass men nu har jag börjat komma igång med det. Hänger inte riktigt med brorsan på intervallerna men försöker så gott det går och känns som jag blivit mycket bättre formmässigt än tidigare på säsongen så ska bli skoj se vad man går för i nuläget. Syns på testloppet!

Skrivet av: Jakob Inlagt: 2007-07-17 kl 22:50
Träningen går fint nu när man inte har några skador som spökar längre.. Fick fin främmande hit i Edsbyn idag, nämligen av Sven och Iréne som kom förbi på en fika hemma hos oss..

Nu ska jag fortsätta träna på hårt och imorrn är den sista dagen på jobbet för den här sommaren så sedan blir de lättare att öka träningen så man är i toppform inför vasastafetten..

Ska åka upp till storebrodern nästa vecka så då blir de nog fint tillfälle att träna hårt då de finns jättefina och många spår att springa längst där bara några hundra meter från deras lägenhet.

Ska bli skoj att komma ner och springa testloppet med er andra och se hur formen är hos er andra.. Kanske kör DM 10 000 m dagen innan så vi får se hur pigg man är, men jag kommer iaf dit och springer så gott jag kan.


Skrivet av: Andreas Inlagt: 2007-07-17 kl 22:49
>>Curth: I Norrköping går träningen inför vasastafetten bra! Jag ser fram emot stafetten och hoppas på att min förmåga och formkurva ska räcka för att kunna ta en plats i laget.

Hur går det för er andra, är det någon som har planerat in att köra nåt race innan testloppet och stafetten?

/Andreas

Skrivet av: Curth Inlagt: 2007-07-12 kl 14:33
Hur går det med träningen till Vasastafetten.

Skrivet av: Kallio Inlagt: 2007-07-08 kl 18:35
Tack Brånn! Känndes kul att springa, fast tusan vad trött jag var sista 2 km! Vill även tacka Er alla i laget samt lagledare Sven för bra support och träna på nu inför kommande tävlingar!

/Kallio

Skrivet av: Daniel B Inlagt: 2007-07-07 kl 22:05
Jäkligt bra jobbat alla och kul att du är tillbaka och fortfarande kan springa bra Kallio.


Sida  1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  16  17  18  19  20  21  22  23  24  25  26  27  28  29  30  31  32  33  34  35  36  37  38  39  40  41  42  43  44  45  46  47  48  49  50  51  52  53  54  55  56  57  58  59  60  61  62  63  64  65  66  67  68  69  70  71  72  73  74  75  76  77  78  79  80  81  82  83  84  85  86