Gästbok

De 25 senaste inläggen  Skriv ett inlägg


Skrivet av: PJ Gustafsson Inlagt: 2007-02-27 kl 02:56


Allt man gör är att prata om lika villkor för alla. Vilka vilkor är lika?? Och vem är alla?? Och vem bestämmer när dom är uppfyllda?, så att man eventuellt kan få slippa att få höra på något som jag anser är rena trakasserier!

Jag har fått juniorstöd av föreningen under många år vilket jag är mycket tacksam för. I det sammanhanget tar jag dock upp att min familj sålt Bingolotter åt föreningen i lika många år och fler därtill. År 2006 var det "sämsta" året och då sålde vi i min familj lotter för 29.000:-. Antalet sålda lotter har tidigare varit upp till det dubbla. Dessutom har vi förutom den förut nämnda sponsringen till skateboard och snowboard ett antal år sålt reklamplats i backen i storleksordningen 10-20.000:-/år. Pengar som gått direkt till föreningens kassa. Varken jag eller min far har någon gång sagt att pengarna enbart skall användas till sådan verksamhet där föräldramedverkan krävs.

Jag kan också konstatera att om endast ytterligare tio av dom familjer eller övriga av föreningens över 1.000 medlemmar la ner samma ideella arbete utöver att backa upp sina egna eller sina barns aktiviteter som min familj har gjort hela tiden så skulle föreningens balansräkning se helt annorlunda ut. Mycket märkligt är också att snowboardsektionen nästan alla år har funnits med ett antal funktionärer vid Stadsloppet och som Nattvandrare/Vuxna på stan fast att vi inget gör. Hmm?

Däremot kanske de som försöker få mig att förstå hur arbetet skall bedrivas i en ideell förening borde fundera över om jag inte redan har förstått det!

Beträffande att jag springer med "skit" till tidningar och kommun så kontaktade Na mig efter en insändare i Na. Samma insändare som föreningens ordförande svarade på. Så där borde ni kanske kolla upp FAKTA först innan ni går ut och säger att jag springer med skit till tidningen.
I övrigt så väcktes kommunens intresse redan förra säsongen då flera rätt tunga namn inom kommunen och representanter från Kultur & Fritid råkade vara på plats i backen och själva hörde och såg på när medlemmar i föreningen helt öppet "hoppade på" både mig och mina ungdomar.

Det är snart 14år sedan jag startade snowboardsektionen och jag har varit tränare sedan dess.
Det är många som har varit medföljande föräldrar och ledare när deras barn är "små".
Av oss yngre ledare inom alpin/snowboard så känner jag bara tre som har funnits med hela tiden. Stefan Eriksson, Mattias Jörnegren och jag själv. Mattias är snowboardåkare och Stefan har alltid stöttat snowboard i föreningen. Ingen av oss har egna barn. Kan det vara ett litet tecken på ideellt arbete och engagemang kanske?

Avslutningsvis kan jag säga att jag aldrig i föreningssammanhang kommer att acceptera föräldramedverkan som ett krav för att tonårningar skall få vara med i aktiviteter som jag leder! Däremot välkomnar jag alla som vill hjälpa till. Föräldrar eller bara ideella.

Till skillnad från många som skrivit inlägg i denna gästbok så står jag rakryggat för mina åsikter och skriver mer än gärna under med mitt fulla namn och några e-mail adresser samt tel.nr där jag kan nås om det är något som verkar oklart eller svårt att förstå.

Tack till alla grymma snowboardungdomar som har stått ut med mig under åren och till alla de övriga medlemmar och föräldrar i föreningen som har stöttat mig!! Kämpa på.

//PJ Gustafsson
Svenska Snowboardförbundets huvudstyrelse.
Arbor snowboards internationella team.
Aloha Hemps internationella team.
Grundare av sveriges största öppna snowboardevent; The Fabulous Flying Circus.
2 egna "promodels" på snowboard i bakfickan.
F.d. ledare & tränare av en SANDLÅDEVERKSAMHET i Kvarntorp och en allmänt lat person i snowboardsammanhang och föreningsverksamhet.

E-mail: stationshuset@spray.se eller pj@snowboardforbundet.se

Tel. 0702-135699

Skrivet av: Inlagt: 2007-02-23 kl 22:48
Hej Carro
På måndag startar snowboardträning kl 18.00. VÄLKOMMEN!
Evy Eriksson

Skrivet av: Carro Inlagt: 2007-02-23 kl 21:52
Väntar fortfarande på svar. Vad gäller för mig? Kan inte se det i tidningen.

Skrivet av: EvyE Inlagt: 2007-02-23 kl 19:36
Hej Bibbi!
Under förra veckan fanns flera artiklar i Nerikes Allehanda som handlade om Kumla Skidförening, snowboardåkning och övrig verksamhet i Kvarntorpsbacken. I dessa artiklar framgår mycket tydligt Kumla Skidförenings styrelses uppfattning, vilken är att alla skall ha möjlighet att nyttja backarna på samma villkor. Alla är välkomna!
Evy Eriksson, ordförande

Skrivet av: bibbi Inlagt: 2007-02-23 kl 10:18
Hej
Har under flera år erfarit att det förekommer mobbing på snowboardåkarna i Kumla skidförening, detta brukar inom arbetslivet kallas vuxenmobbing. Det är ju uppenbart att ett antal i skidföreningen vill ha föreningen för sig själva och slippa all insyn av andra. Det är lågt att bete sig så och visa sina egna och andra barn dåliga exempel på hur vuxna kan bete sig. Jag tycker här att ordförande i föreningen skall markera hur föreningen skall drivas och inte ge sitt tysta medhåll till de personer som inte förstår förningens bästa att ge alla intressen en plats. Kvarntorpshögen ägs faktiskt inte av några som vill vara hövdingar där och ett förslag är att slalomåkarna huserar ensamma i stora backen och snowboardåkarna i lilla!! PJ sowboardåkarna behöver dig!!!!!!!!!

Skrivet av: Mats Inlagt: 2007-02-23 kl 07:42
När ni bara ignorerar mina inlägg och avfärdar med saker som att jag har ett dåligt språk och därför inte svarar, förstår alla att jag inte kommit med osanningar. Samma sak med noname, där sa ni bara att han/hon skulle ta reda på fakta istället för att säga vad noname hade fått om bakfoten. Ta nu istället och svara på mitt första mail, frågor och svar är väll det den här gästboken är till för, eller svarar ni bara skidåkare som undrar vad liftkotet kostar?

Skrivet av: Curth Inlagt: 2007-02-21 kl 17:36
Hej Sussane

Det var synd att ni inte har sett att det har stått två gånger i NA
tyvär var det fel datum första gången men rättades senare.
Det har även stått i sportlovsprogrammet.

Välkomna nästa år. Vasaloppet går ju bara en gång om året, jag tar det riktiga 4 mars.

MVH
Curth

Skrivet av: Susanne Inlagt: 2007-02-20 kl 21:15
Hej!
Jag tycker det var jättesynd att ni inte annonserade om Barnens Vasalopp lite bättre. För visst var det Kumla skidförening som arrangerade, eller? Jag har inte sett en enda annons om det. Min dotter åkte förra året och tyckte det var jättekul, så vi blev väldigt besvikna när vi läste i Nerikes Allehanda att det varit i söndags.

Skrivet av: mats Inlagt: 2007-02-20 kl 18:33
Jag får be om ursäkt för mitt språk det var onödigt! Jag har inte varit där för att få igång backarna de senaste dagarna för att jag legat ute på jobb, det jag menade var att jag ser att parken blir mindre och mindre och hur illa ert beteende var förra året. Du kan däremot inte säga att jag inte hjälper till, jag var där och hjälpte till med parken hela min veckolånga semester i fjol. Om du däremot har något att säga om det jag ville få fram i min text så är jag väldigt intresserad av vad du har att säga

Skrivet av: s Inlagt: 2007-02-20 kl 17:18
svar till mats.om du är där o ser allt med egna ögon är det konstigt att du ej har närvaratt på de ca,10st arbetsdagar vi har haft under hösten för att överhuvudtaget kunna få igång backarna!och vad beträffar ditt språk så vet man vilken nivå du befinner dig på.

Skrivet av: mats Inlagt: 2007-02-19 kl 17:26
Just det S jag får mina fakta i förstahand, jag är där och ser vad ni gör med egna ögon!

Skrivet av: Mats Inlagt: 2007-02-19 kl 17:24
Jaha, ny snowboardtränare, det var juh enkelt att säga! Kommer det vara en snowboardtränare som jobbar dag och natt för att få ihop en liten park i värdsklass, som blivit utnämnd till en av örebroläns bästa ungdomssatsningar? Då kan det vara smart att hitta en tränare som kan ta hur mycket skit som hällst och gärna blir motarbetad hela tiden, han får heller inte ha något emot att parken blir mindre och mindre, fast beslut tagits att den inte ska bli det. Snowboarddelen blev över 90 medlemmar förra sesongen - och det var bara den första. Bör tilläggas att det var aktiva meddlemmar och inte som i skitdelen som anmäler hela familjer för att det ändå inte kostar så mycket extra.

Hoppas ni hittar en tränare som ni kan styra och ställa med och att den nya tränaren har med egna rails för dom som står där nu tillhör P-J! Jävla idioter

Skrivet av: s Inlagt: 2007-02-19 kl 17:02
svar till noname. ta reda på fakta innan du kommer med dina åsikter!vad det gäller PJ o hans agerande så löser man allt tjafs internt först,inte springer till press o kommun o pratar skit!

Skrivet av: Sportlovsledig Inlagt: 2007-02-19 kl 15:20
Ett stort tack till alla i Kumla SF som är så duktiga och ställer upp och jobbar idiellt för att backen i Kvarntorp skall kunna vara öppen för oss sportlovslediga.
Tummen upp och tack!

Skrivet av: noname Inlagt: 2007-02-19 kl 00:12
Fyfaan vad jag tycker att ni behandlar Snowboard orättvist. kolla bara på hemsidan. under alpin, friidrott och läng och alla andra länkar så finns det massa olika saker man kan välja att gå in på men på snowboard står det ju bara att man ska kontakta PJ om man har frågor. vadå frågor, man vill väl veta lite om hur parken och det är och vad som gäller med åkningen där. och allt som står i tidningen, är det sant ? att ni motarbetar PJ, det är ju helt sjukt isåfall. bara för att han är proffs och ni andra amatörer så behöver det ju inte betyda att PJ inte får vara med i föreningen. !!!!!!UNFAIR!!!!!!

Skrivet av: Bävern Inlagt: 2007-02-19 kl 00:05
Jag hoppas verkligen att den nya tränaren för snowboard är någon som kan åka själv, så vi inte står där hela bunten sen och åker bättre än den. Det vi vill med en tränare är att han/hon står bredvid och coathar och peppar när man åker och även åker själv så man ser vad man kan göra bättre. Tycker det är synd att ni har motarbetat PJ så mycket, han är värd att få vara kvar utan att känna sig motarbetat och utanför. Lycka Till // Bävern

Skrivet av: A.S.S Inlagt: 2007-02-18 kl 20:49
Vad kostar det att vara med i föreningen om man vill va med och köra på träningarna och åka gratis i snowboardparken på helgerna om man inte har föräldrar som kan hjälpa till i backen och själv inte kan häller?? Inte så ofta i alla fall. Får man vara med endå om man till en högre kostnad då elleR??

Skrivet av: s Inlagt: 2007-02-18 kl 09:22
En idiell förening bygger på att alla hjälps åt.Gör man inte det betalar man som de flesta andra gör och kan ej ställa några krav.

Skrivet av: s Inlagt: 2007-02-18 kl 09:11
till alla er som känner er orättvist behandlade hör gärna med s-höjden hur dom gör där.

Skrivet av: Eric Inlagt: 2007-02-18 kl 08:48
Måste vara fel information angående vädret. Jag minns det som en väldigt mörk och regnig dag;)

Skrivet av: Resultat mannen ;o) Inlagt: 2007-02-17 kl 19:59
Resultat Kilsbergsleden 1994-11-05
Väder: Sol, +4 grader
P10 - 1.2 km
11 Eric Eskelinen Kumla Skidförening 0.06.16

F10 - 1.2 km
9 Maria Pettersson Latorps IF 0.06.15

Skrivet av: PatrikP Inlagt: 2007-02-17 kl 19:55
Eric har du fått stryk av din flickvän på kilsbergsleden -94?
Jag har hört de men e de verkligen sant?

Skrivet av: Larsson Inlagt: 2007-02-16 kl 22:35

Vem är tränare för snowboard när PJ slutar. Är det klart när parken skall öppna som det står i tidningen att skall göra.

Skrivet av: Carro Inlagt: 2007-02-16 kl 18:33

Hej Daniel.
Jag vill lära mig åka och vill vara med på träningarna.
Att man får åka på helgerna fattar även jag.


Skrivet av: Daniel B Inlagt: 2007-02-16 kl 18:27
Carro: Det är väl bara för att deltaga på vardagsträningarna som försäldrarna ska vara dalaktiga. Åker man bara i backen på hälgerna när den är öppen och betalar liftkort vanligt behöver nog inte föräldrarna hjälpa till.


Sida  1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  16  17  18  19  20  21  22  23  24  25  26  27  28  29  30  31  32  33  34  35  36  37  38  39  40  41  42  43  44  45  46  47  48  49  50  51  52  53  54  55  56  57  58  59  60  61  62  63  64  65  66  67  68  69  70  71  72  73  74  75  76  77  78  79  80  81  82  83  84  85