Gästbok

De 25 senaste inläggen  Skriv ett inlägg


Skrivet av: LasseH Inlagt: 2008-08-22 kl 18:54
Andreas: Det hade varit kul att springa några varv runt högen. Men Kasper har fotbollsmatch i Askerssund på lördag förmiddag.
Startnummer 512: Det stämmer! och det ligger nog närmare i tiden än att du blir nummer 1 på posten.
//Hälsn. Lasse

Skrivet av: startnummer 512 Inlagt: 2008-08-21 kl 23:23
Grattis Lasse till segern i blodomloppet! Snart är du nog åter 1:a i familjen också!!!

Skrivet av: Daniel B Inlagt: 2008-08-21 kl 17:57
Jag kan kanske vara med men det boror lite på hur jag känner mig i höften. Jag var och sprang lite i kvarntorpsspåret i tisdgags morse men på spang jag bara några backintervaller i backen efter drygt 1 km.

Vore ocks¨å kul om jag får sällskap i ett snabbdistanspass mee ca 13-14 km något långsammare än tävlingstempo på halvmara förljt av några kilometer nerjogg. Kör det nog mitten på nästa vecka då det brukar vara lagom med ca 10 dar innan halvmaran för att få upp formen.

Skrivet av: Andreas Inlagt: 2008-08-21 kl 10:14
Gemensam träning vid Kvarntorpshögen på Lördag?

Jag tänkte kolla om det är någon som är sugen på ett Lidingöförberedande pass vid Kvarntorpshögen på lördag förmiddag. Jag tänkte köra ett långpass som består av ett antal varv på slingan runt högen och det skulle avara skoj att få sällskap! Jag antar att en del kör Åstadsloppet på eftermiddagen, men jag kan tyvärr inte vara med på det, så jag tänkte istället träna på förmiddagen.

/Andreas

Skrivet av: Raymond Inlagt: 2008-08-12 kl 22:22
Hej på er,

skulle bara passa på och säga tack för den helgen som varit. Ett jätte stort tack till Sven och kompani för ett otroligt väl bemötande och en otroligt rolig löpardag.

Själv har jag fått mig en funderare inför sm den 24'e och hoppas att asfalten ska passa mig bättre. (och skorna) Jag kommer nog tyvärr komma ihåg denna löpning tvetydligt då det var ett otroligt roligt arangemang men att det verkligen inte fungerade i spåret denna dag. Varken flyt i löpningen och av alla dom tävlingarna jag sprungiot i så har jag abra blivit av med skon i en tidigare!
Kort sagt är jag jätte ledsen för min dåliga löpning och hoppas ni har överseende med detta!

Ville bara Ge er alla Ett STORT tack för eran gästvänlighet trots den korta tid vi träffats!

Vi ses i början av september!

Skrivet av: Carlberg Inlagt: 2008-08-11 kl 21:28
PatrikP>> Absolut, ordet "fusklag" tog jag lite självkritiskt eftersom en del av våra löpare inte har Karlslund som moderförening utan är "träningsmedlemmar" och deltagar i andra föreningar såväl i löpning som skidåkning.
Tror de flesta som var med fick mersmak på vasastafetten och målsättningen får då också vara att lyckas få ihop det damlag vi siktade på i år och ett andra herrlag.

Skrivet av: Peter W Inlagt: 2008-08-11 kl 21:25
Givetvis är det så (i år igen) att dom moraliska segrarna är Hällefors LK. Om förbundets regler ska gälla, torde man inte få ha klubblösa löpare i laget heller.

Vi häruppe nöjer oss med att liksom Patrik konstatera att det är kampen i stafetten som gör den rolig, och att vi nästa år ska spöa skiten ur både Karlslunds-kufar och Kumla-korvar, alldeles oavsett vilka troll dom lyckas skaka fram.

Grattis till en bra prestation och välkomna på DM!

Skrivet av: PatrikP Inlagt: 2008-08-10 kl 23:17
Carlberg>> Jag tycker det är synd att du citerar mig på ord jag aldrig har sagt, att ni har något ”fusklag” som du säger. Ni spelade helt efter de satta reglerna för tävlingen. För att reda ut det hela eftersom att det är onödigt med missförstånd och att du verkar ha försökt läsa mellan raderna på det jag skrivit…
Jag tycker det är lite konstigt att man får springa för en klubb när man är medlem i en annan, när arrangören säger att förbundets regler ska gälla (jag har fattat det som att det inte är tillåtet att springa för två olika klubbar om det inte är så att man har anmält en övergång för löparen som godkänts av båda klubbarna). Arrangören har bortsett från den regeln i tävlingen så alltså kan det inte bli fusk, vilket som sagt jag aldrig har sagt att ni gjort.
Jag tycker det är jätte kul att ni var med i år och hoppas att ni kommer även nästa år. Klart att det blir lite ”match i matchen”, vilket är ruskigt kul. Man slits mellan hopp och förtvivlan genom hela dagen och benen känns som spagetti på uppvärmningen och magen är ett oroligt hav. Våra klubbar visar samtidigt övriga landet att Örebrodistriktet har mer att erbjuda än ett vattentorn och ett fotbollslag, att vi har löpare, orienterare och skidåkare av rang!
Hoppas försäsongsträningen går bra för er och att många av er i vinter åter syns fara förbi kontrollerna från Sälen ner till Mora i en ruskig fart. Jag lovar att göra min del i jobbet dvs. sitta klistrad vid TV’n, käka frukostbuffé och hålla tummarna för er :o) Lycka till!

Skrivet av: Stefan O Inlagt: 2008-08-10 kl 20:06
Ni sprang bra i Karlslund, jag måste säga seriöst att när jag stod vid växlingen till på näst sista sträckan trodde jag att ni skulle vara strået vassare iår. Jag tycker att det var roligt med fler bra lag i toppen ihopsatta eller inte, det gjorde stafetten absolut mer spännande. Sedan tycker jag att det kanske borde funnits ett till "superlag" mot försäkringsbolaget för just kampen om 1:a platsen för att få den mer spännande men kanske kommer nästa år.

Dock har de inte så stor koll om man kollar nyheten om segraren i årets upplaga:

"Tio Moraorienterare som tillsammans bildade laget "Dalarnas Försäkringsbolag lag 2". Där har ni det överlägsna segerlaget i årets upplaga av VasaStafetten"

Har jag missat att Johan Olsson bytt över till orientering och bytt klubb från Spårvägen till Mora? ;)

Skrivet av: Carlberg igen Inlagt: 2008-08-10 kl 19:53
Patrik P>> "De har lyckats skrapa ihop ett ganska hyggligt gäng från när och fjärran"
Så kan man se det, eller så här ser vi det:

-Samtliga har god anknytning till klubben.
-Alla känner varandra bra och således har vi trots vårat "fusklag" en skön klubbkänsla när vi åker iväg.

Men håller helt med om att ihopskrap för att få ett "superlag" är tråkigt, tanken att ladda och träna tillsammans är det som räknas.

Hursomhelst visade ni ju att gammal är äldst! =)

Skrivet av: Carlberg Karlslund Inlagt: 2008-08-10 kl 19:44
Mycket bra jobbat, en fjärdeplats med "stolpe ut" är ett styrkebesked!
Det var kul att springa jämsides så länge det varade.
Men vilken grym avslutning ni hade! =)

Skrivet av: Stefan O Inlagt: 2008-08-09 kl 18:04
Bra sprunget alla kumlingar, syns senare nästa vecka då jag kommer åter till Örebro.

Skrivet av: Göran Inlagt: 2008-08-08 kl 13:11
Var inte A-Betongs lag ganska proppat med närke löpare och Sven P som lagledare?

Skrivet av: Kalle Inlagt: 2008-08-08 kl 08:34
Ja men Kumla är väl inte så litet i vasasammanhang ni har väl varit med i toppen ett par år iaf.

Skrivet av: SvenP Inlagt: 2008-08-08 kl 07:28
När årets Vasastafett läggs till handlingarna imorgon kväll, kom ihåg A-Betongs rekordtid från 2002. 4,55,16. Imponerande.
Kumlas tid 2005 5,29,43. 2006 blev det 5,29,53 samt 2007 5,24,40. Mycket jämna och bra tider. Som lagledare för årets gäng siktar vi även i år på en tid runt 5,30. Ett mycket starkt, taggat och jämnt gäng väntar på start lördag morgon.

Skrivet av: PatrikP Inlagt: 2008-08-08 kl 04:34
Det är härligt Kalle! Det är smickrande att du kollar upp oss i lilla Kumla SF i en så stor tävling som Vasan är. Jag minns att du var inne i fjol också, så ditt engagemang är de inget fel på :o) Det är kul att Karlslund bjuder upp till dans i år, man blir ju bara mer taggad ju fler lag det är i toppen. De har lyckats skrapa ihop ett ganska hyggligt gäng från när och fjärran. Genom att bara ha ETT segrande lag vill ju arrangörerna få fler lag till start och tog bort klubblagsklassen och bara kör en "öppen klass" i vilken A-Betong, full laddat med grymma löpare från många olika klubbar, var giganterna och under ett par år och dominerade. Strategin från arrangören verkar ju ha funkat på Karlslund. Men som sagt ska de bli kalas kul med lite matchning. Springer du själv för något lag i helgen? Isf ses vi säkert i Sälen. Hade gott och tack för lyckönskningen.

Skrivet av: Kalle Inlagt: 2008-08-07 kl 22:18
Nä jag tycker bara det är intressant med lagen och se vilka som deltar. Kände inte igen namnen bara. Inga konstigheter. Lycka till på Lördag!!

Skrivet av: SvenP Inlagt: 2008-08-07 kl 19:36
Vem är du själv Kalle som är så intresserad.
Raymond och Jimmie är 2 stycken klubblösa killar som tycker det skall bli roligt att få deltaga i ett stafettlag.

Skrivet av: kalle Inlagt: 2008-08-07 kl 17:31
Kul och se era lag tror ni får en tuff match av KIF Örebro i år:-) Känner inte igen alla i erat lag vilka är Raymond och jimmie??

Skrivet av: Curth Modin Inlagt: 2008-08-07 kl 15:40
Nu är även 2 laget klart

Erik Lissel
Tommy Persson
Erik Andersson
Sten-Erik Lejas
Per Vinblad
Stefan Eriksson
Martin Lissel
Curth Modin
Agne Johansson
Elmo Soovik

Glöm inte regn kläder det kan komma en skur,
men vad gör det när man är ute och springer.
Hoppas vi får en trevlig dag.

Curth

Skrivet av: SvenP Inlagt: 2008-08-07 kl 12:29
Vasalaget äntligen komplett.
Följande löpare i förstalaget.
Stefan Olars
Dan Bäck
Raymond Bakers
Lasse Höög
Andreas Pettersson
Jakob Olars
Eric Eskelinen
Jimmie Axelsson
Patrik Persson
Daniel Brånn

Sträckorna är ju i stort sett fördelade tidigare. Någon omkastning kan ske på plats i Sälen efter dagsform och önskemål.

Skrivet av: . Inlagt: 2008-08-07 kl 11:11
Johan Olsson från spårvägen var ganska överlägsen och vann på ~31,40. Bakom han kom Källmen in på ~33,30-40 sen kom Mokthar Bennis in på 34,01. Med Hallmén, Arlebro, Anfält och någon från Göta tätt efter. Sen tror jag att det var Dan Glans/Bäckele/Bäck som kom in på ca 35.40

Skrivet av: Stefan O Inlagt: 2008-08-07 kl 08:46
Hittar inga resultat från DM 10 000m, någon som var på plats om kan ge en kort rapport hur det gick?

Skrivet av: PatrikP Inlagt: 2008-08-05 kl 21:42
Upptäckte att klubben även hade med stålmannen, Dan Bäckele, i startfältet ikväll på KK-joggen. Ni gjorde det bra i tufft motstånd. Grattis Jacke till 6e placeringen! Och Dan knappt slagen av tionde mannen, starkt jobbat! Du har en tuff matchning nu men prestera finfint, några lätta dagar innan Vasan och du kommer att vara i bra slag. Får även säga lycka till imorgon till Dan och andra som dansar hem DM-10000m på GIH, jag kommer och hejar å dricker kaffe.

Skrivet av: PatrikP Inlagt: 2008-08-05 kl 17:17
Lycka till ikväll Jacke på KK joggen, spännbågen!

Senaste nytt från SMHI www.smhi.se/cmp/jsp/polopoly.jsp?d=5236&l=sv (sök ord Sälen...)
De e ju tur att vi inte ska ta de lugnt på vår färd ner till Mora då det kan bli lite kallt om man inte rör på sig :oP


Sida  1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  16  17  18  19  20  21  22  23  24  25  26  27  28  29  30  31  32  33  34  35  36  37  38  39  40  41  42  43  44  45  46  47  48  49  50  51  52  53  54  55  56  57  58  59  60  61  62  63  64  65  66  67  68  69  70  71  72  73  74  75  76  77  78  79  80  81  82  83  84  85